kom maar als je durft!

  • Pannenkoekhuis Hans & Grietje
  • 1 - 300 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Er is van alles te beleven. Spannend voor jong en oud! Geheime trappen die leiden naar een van de drie grote glijbanen of de grote heksenketel!

De bewegende tafels die ervoor zorgen dat je ineens de pannenkoek van de buurvrouw voor je neus hebt, of tafels die helemaal scheef gaan staan! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder vol spelletjes en klimtoestellen, of kies een van de kleinere speelruimtes die door het hele restaurant te vinden zijn. Kijk je ogen uit in de kamer waar alles op zijn kop staat, of voel ineens de hele vloer bewegen! Als je zit te eten wil de heks de wasmachine nog wel eens aanzetten… overal zeepbellen! Vergeet niet het heksenorgel, en allerlei geheime knoppen en touwtjes om alles in beweging te zetten. Kortom: je komt ogen en oren tekort!

Liever even buiten spelen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Een grote familieschommel waar je met wel 10 mensen op kan, de hooiberg waar je lekker in kan spelen, speel het sprookje na in het “echte” huisje van Hans & Grietje, en er is een grote skelterbaan met tankstation en skelterwasstraat!

Wil je het sprookje helemaal compleet maken? Dan loop je naar het bos aan de overkant van de weg en volgt daar de Broodkruimeltjesroute. Tijdens deze wandeling beleef je alle avonturen uit het Hans & Grietje sprookje zelf!

Pure genieterij bij Hans & Grietje!
Ons speelterrein is vrij toegankelijk, alsook de wandelroutes.

Wil jij je kinderfeestje vieren bij Hans en Grietje? Dat kan natuurlijk! Er is zoveel te zien, ontdekken, spelen, en niet te vergeten de heerlijke pannenkoeken en zelfgemaakt ijs!

Als jij je kinderfeestje houdt bij Hans & Grietje krijg je:
- Een kinderpannenkoek met verrassing;
- Onbeperkt limonade;
- Een ijsje naar keuze;
- Een leuk verjaardagscadeautje voor de jarige!

Je kunt op verschillende manier je kinderfeestje vieren. Kies je voor lekker onbezorgd spelen en eten? Of word je de nieuwe, stoere pannenkoekenbakker en ga je zelf aan de slag in de keuken?

Kijk snel op onze website voor de diverse arrangementen!

Ligging uitje

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!