Recreatiepark TerSpegelt, het avontuur tegemoet in SterrenStrand!

Beschrijving
Alle dagen mooi weer in SterrenStrand!

Waar kun je lekker binnen spelen, de zon op je gezicht voelen, heerlijk kliederen met water en zand én op avontuur in een echt labyrint? Precies, in SterrenStrand!

Een wereld van water en zand rondom de 5-sterren van TerSpegelt:
• Het verwarmde overdekte zwembad waar je kunt zwemmen, bubbelen of glijden
• Een spectaculair klim- en klauterkasteel (8 meter!) van de nette kasteeldame Freule
• Een stoer Voetje van de Vloerpad van Timo Timing
• Zilva's Haven, de plek waar transport van water en zand centraal staat, oftewel lekker kliederen met water en zand
• De havenkant, in ieder huisje is wel iets te ontdekken! Achter de huisjes zit een geheime ingang verstopt. Deze ingang geeft je toegang tot het spannende ondergrondse labyrint.
• Bloos tuintje, spelen voor de allerkleinsten. Weg van het water, in het zicht van papa of mama. Lekker in het zachte zand.

Ondergronds labyrint - voor de echte durfal
Kun jij de uitgang vinden...?
Natuurlijk helpen we wel een handje, op diverse plekken kun je eventjes een blik naar buiten werpen zodat je kunt zien waar je ongeveer bent. Ook kun je op verschillende punten het labyrint verlaten, je moet dan natuurlijk wel eerst deze uitgangen weten te vinden… Boven het labyrint ligt een heerlijk terras. Voor de nodige rustmomenten (en voor papa en mama) kun je hier genieten van een ijsje, iets te drinken of een lekker broodje. Voor de ouders is er ook een kopje koffie, thee of versnapering.


Feest op TerSpegelt!

Ben je bijna jarig en wil je een echt spetterend kinderfeest? Vier dan je verjaardag in SterrenStrand. Tijdens je verjaardag ben jij de ster van de dag en mag je zelfs beslissen wat je wilt doen. Bij TerSpegelt kan écht alles!

 

Met de hele klas naar SterrenStrand!
Schoolreisjes zijn natuurlijk altijd leuk en interessant, maar in SterrenStrand is het extra gaaf. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een uitstapje. Verschillende faciliteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden en indien gewenst zorgen we ook voor eten en drinken tijdens het schoolreisje. Boek jij een schoolreisje met onbeperkt koffie, thee en ranja? Dan serveren wij deze op de afgesproken momenten terwijl je lekker kunt genieten van al het leuks in SterrenStrand.

 

Tot ziens in SterrenStrand!

Ligging
Recreatiepark TerSpegelt ligt in Eersel, Noord-Brabant. Vlakbij de Belgische grens, in de buurt van Eindhoven.
Prijs

Helaas is in 2020 vanwege de coronacrisis Recreatiepark TerSpegelt (waaronder het overdekte zwembad en SterrenStrand) gesloten voor dagbezoek. Kinderfeestjes zijn ook niet mogelijk. Hopelijk kunnen jullie in 2021 weer een spetterend kinderfeestje geven bij bijvoorbeeld SterrenStrand!