Ontdek de wereld van de reptielen

  • Reptielenhuis de Aarde
  • 1 - 200 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Slangen, hagedissen en meer bij Reptielenhuis De Aarde

 

Ontdek de wereld van de reptielen!

 

Reptielenhuis De Aarde is een kleine dierentuin, gespecialiseerd in reptielen, leuk voor iedereen die slangen, schildpadden, krokodilachtigen en hagedissoorten van dichtbij wil bekijken. En wat nog leuke is: je mag sommige dieren zelfs vasthouden en aaien! 

 

Het reptielenhuis is uniek in Nederland omdat het de enige dierentuin is met vrijwel alleen reptielen. Ze zitten hier trouwens niet in krappe hokjes of bakjes, maar bevinden zich in grote, schone en diervriendelijke verblijven met veel glas waar ze de ruimte hebben. De verblijven zijn ook nog eens natuurgetrouw ingericht en aangekleed: tropische (kunst)planten, mooie houtstukken, lianen enzovoort. Je stapt echt even in een andere wereld! Informatie over de verschillende dieren kun je lezen maar je kan ook altijd een dierverzorger aanspreken. Een rondleiding op afspraak is ook mogelijk.

 

Wie durft …?
Tijdens een bezoek kunt u ook zelf ervaren hoe een reptiel voelt. U kunt een slang vasthouden of een hagedis aaien en daarbij kunnen ook vragen worden gesteld aan de dierverzorger.
Naast vermaak wordt er ook aandacht besteed aan educatie.

 

Kinderfeestjes:

Reptielenhuis De Aarde leent zich ook prima voor kinderfeestjes! Het educatieve karakter en de interactie met de dieren maken het reptielenhuis tot een gewilde locatie. De mogelijkheid om dinosaurusmaskers of speurtochten te maken en frietjes te eten maken het feestje helemaal af!

 

Educatie voor scholen:
Naast een leuk uitje verzorgen wij ook schooluitjes. Rondleiding waarbij verschillende onderwerpen onder de loep worden genomen en voor meer uitdaging kunnen de diergerichte opleidingen ook hanteren, huisvestiging en andere praktijk onderdelen  doen.

 

Wil je je goed voorbereiden op je bezoek? Op de website staat allerlei informatie over reptielen. Een bezoek aan Reptielenhuis De Aarde is een leuk uitje waarbij je je een uur of twee prima kunt vermaken met het gezin!
Ligging uitje
Breda-oost

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!