Speelboerderij de Vossenberg, spelen, knutselen en verjaardag vieren

Beschrijving
Speelboerderij "de Vossenberg" is een speelboerderij in een mooie, rustige en landelijke omgeving aan de rand van Gilze. De speelboerderij bestaat uit een binnenspeeltuin van 800 m2, met een mooie grote klimkooi voor de kinderen van 5 t/m 12 jaar en een kleine klimkooi voor de allerkleinsten onder ons.
Daarnaast hebben we de bovenverdieping helemaal ingericht als knutsel-, timmer- en bouwruimte voor de creatieve kinderen. Deze ruimte is ongeveer 200 m2 groot. We hebben een uitgebreide bar en een keuken, zodat iedereen van een hapje en drankje kan genieten.

Wij hebben ppl een buitenspeeltuin en een mooi terras, zodat op de dagen met mooi weer iedereen lekker buiten kan genieten van de rust en de ruimte.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel eens kijken!

Kinderfeestje
Wil je een echt leuk feest geven voor al je vriendjes en vriendinnetjes?
Kom dan gezellig naar speelboerderij "de Vossenberg" en maak er een geweldig feest van. Minimaal 5 kinderen, en minimaal 1 begeleider (gratis entree) verplicht.
We hebben verschillende arrangementen:

Vossenberg Feest
Onbeperkt spelen en knutselen, onbeperkt ranja, iets lekkers bij ontvangst, chips of een waterijsje, snoepzak voor thuis en een cadeautje voor de jarige.

Vossenberg Super Feest
Onbeperkt spelen en knutselen, onbeperkt ranja, iets lekkers bij ontvangst, chips of een waterijsje, frites met snack of een pannenkoek, snoepzak voor thuis en een cadeautje voor de jarige.

Vossenberg Super Knalfeest
Onbeperkt spelen en knutselen, onbeperkt ranja, iets lekkers bij ontvangst, chips, waterijsje, frites met snack of een pannenkoek, snoepzak voor thuis en een cadeautje voor de jarige.

Om te reserveren voor kinderfeestjes graag gedurende openingstijden bellen. Om teleurstelling te voorkomen graag minimaal twee weken vooraf reserveren, want vol is vol!
Ligging
Gilze. Bereikbaar met de bus Tilburg-Breda lijn 131
Openingstijden
Woensdag en vrijdag 9.30 uur – 19.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 uur – 19.00 uur
Alle schoolvakanties Zuid Nederland dinsdag t/m zondag 10.00 uur - 19.00 uur
Kinderfeestjes op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zaterdag
Prijs
Kinderen van 1 t/m 12 jaar: € 6,00 per kind. Ouders en begeleiders gratis.
Voor de peuterochtend op woensdag- en vrijdagochtend is de entree € 4,00 per peuter.
Vossenberg Feest € 8,00 per kind
Vossenberg Super Feest € 10,00 per kind
Vossenberg Vos uit z'n dak feest € 11,00 per kind