Met de kinderen naar de speeltuin in Harderwijk

Filteren

Filters

Activiteiten
Leeftijd
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
3 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
 • Speeltuin
 • Plaats, regio of provincie: Harderwijk
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

  Avontuurlijk lasergamen in Harderwijk of Lelystad
  Beleef een uniek en avontuurlijk uitje in Harderwijk of Lelystad in de spannende en verrassende indoor lasergame arena ‘Verlaten Havengebied’ en in- en outdoor lasergame arena ‘Escape from the Police’.

  • Arrangementen voor kinderfeestjes, vriendengroepen, familie uitjes en teamuitjes
  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • Tot 25 personen tegelijk
  • Met powerpods voor extra punten
  • Pakken en laserguns van LasermaxX 
  • Avontuurlijk en unieke arena
  Vanaf 8 jaar
  Binnen en buiten

  Het leukste speelparadijs op de Veluwe
  *Ruim 750 m2 speelparadijs
  *Indoor en outdoor
  *Met speciale peuterhoek
  *Unieke kindertrein
  *Dans mee met Koko en Kiki (woe, vrij, weekend, feestdagen en vakantie)
  *Lekker hapje of drankje bij het speelparadijs buffet
  *Toffe kinderfeestjes

  Kom jij ook gezellig spelen, klimmen, springen en klauteren in ons indoor en outdoor speelparadijs? Ontdek de avontuurlijke binnen- en buitenspeeltuin samen met je vriendjes. Lekker glijden van de gigantische vulkaan, roetsjen van de mega glijbaan of springen op de trampoline.

  Ook in de buitenspeeltuin speel en klauter je heerlijk! Springen op de airtrampoline, klimmen op de klimtorens of rijd mee met de kindertrein Kok Express. De speeltoestellen staan op zacht gras en de hele buitenspeeltuin wordt omgeven door een hek. 

  Alle leeftijden
  Binnen en buiten

  De leukste binnen- en buiten speelparadijs op de Veluwe vind je bij Kok Experience in Harderwijk. Een avontuurlijke binnenspeeltuin van 1000 m2 waar veel te ontdekken valt voor jonge en oudere kinderen. Lekker duiken in de ballenbak, roetsjen van de glijbaan of springen op de trampoline. Of wat dacht je van een gigantische vulkaan met glijbaan of uitdagende klimtorens? De binnenspeeltuin is zo ingericht dat de kleintjes in een speciale peuterhoek rustig kunnen spelen en jij als ouder goed overzicht kunt houden. 

  En ook in de buitenspeeltuin van 1000 m2 kunnen kinderen heel veel plezier beleven! Springen op de airtrampoline, klimmen op de klimtorens of rijd mee met de kindertrein Kok Express. De speeltoestellen staan op zacht gras en de hele buitenspeeltuin wordt omgeven door een hek. Ook voor de allerkleinste is er een ruime speelhoek, waar ze heerlijk kunnen spelen en ontdekken.

   Er is meer te beleven bij Kok Experience! Zo kun je heerlijk eten in het restaurant, lasergamen, ontsnappen uit één van onze escape rooms, het universum ontdekken in een virtuele wereld of bekijk de allernieuwste films in bioscoop Kok CinemaxX.

  Alle leeftijden
  Binnen en buiten

  Over deze pagina

  Betreed een wereld vol onbegrensde speelvreugde en ontdek de ultieme bestemming voor kinderen om te verkennen, te klauteren en hun verbeelding de vrije loop te laten in Harderwijk. In één van de speeltiuinen Harderwijk transformeren we het spelen in een episch avontuur dat jonge ontdekkers zal betoveren. Wat maakt de speeltuinen in harderwijk zo speciaal? Het is niet alleen een plek voor plezier, maar een plek waar leren en spelen samenkomen om iets bijzonders te creëren. Van uitdagende klimconstructies tot betoverende glijbanen en interactieve speelzones, onze speeltuin daagt kinderen uit om hun grenzen te verleggen terwijl ze zich kostelijk vermaken. Of kijk voor meer speeltuinen in de buurt van Harderwijk in de provincie Gelderland en Lelystad.

  Of het nou een kinderfeestje in Harderwijk is of een gezellig gezinsuitje in Harwrijk dat maakt niet uit, kom spelen in één van de leukste speeltuinen van Harderwijk!

  Heeft u eventueel suggesties voor nieuwe speeltuinen, wij horen het graag! Mail aders.