Levend Ganzenbord

  • Stad Unique
  • 4 - 60 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Hou jij ook zo van bordspelletjes? Of ben je meer een buiten persoon? Bij vrijwel iedereen roept het Ganzenbord herinneringen op aan vroeger. Het bordspel is spannend, gezellig en je kunt geluk óf pech hebben. Nog veel leuker is het om dit traditionele spel tot leven te brengen op diverse plekken door het land. En om in groepsverband te strijden om wie als eerste die felbegeerde 'finishstreep' aantikt en de code kraakt. Inderdaad: Levend Ganzenbord.

Jullie trekken er op uit in de stad die je kiest. Daar doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. De doe-opdrachten vertellen jullie waar de verzamelde letters komen te staan. 

Ook mogelijk voor scholen!
Schooluitjes zijn een ware belevenis voor kinderen! Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres wanneer je een leuk schooluitje wilt organiseren. We hebben diverse uitjes in bijvoorbeeld de vorm van een spel. Deze spellen zijn vaak leerzaam, maar kunnen ook spannend en uitdagend zijn. Ideaal om elkaar als groep eens van een andere kant te leren kennen.

Ligging uitje

Het leuke aan Levend Ganzenbord is dat het in een stad naar keuze gespeeld kan worden. Elke stad heeft zijn eigen omgeving en ijkpunten en daarmee heeft het spel in elke stad ook zijn eigen karakter. Dat maakt de activiteit flexibel, afwisselend en toegankelijk voor veel verschillende doelgroepen en biedt voor ieder wat wils!. Bovendien is het leuk om op deze manier een stad wat beter te leren kennen en is het een goed alternatief voor een stadstour. Of je nu een vriendenuitje hebt, een vrijgezellenfeest of familiedag met volwassenen of kinderen; dit stadsspel daagt je altijd uit. Ook geschikt voor scholen!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!