Toms Creek, beleef je visavontuur bij Toms Creek

Beschrijving

Zoek je een tof kinderfeestje of wil je een ontspannen dagje uit, maar wel een dagje met avontuur? Kom dan naar Toms Creek Fishing Adventure. Hét vispark waar jong en oud naar hartenlust diverse gave vissen kunnen vangen.

Toms Creek heeft maar liefst 10 visvijvers vol vis. Kom vissen op forel, karpers, steur en meerval. In de Lodge met horecaruimte kan bijvoorbeeld heerlijke frietjes en snacks worden gegeten. Speciaal voor kinderen is er een kidsmenu.

Toms Creek heeft speciale kids"vis"feestjes ontwikkeld. In een compleet programma van 1,5 uur leer je met een echte werphengel te vissen, ontdek je de vis ‘trick & trucks’ en ga je onder begeleiding op avontuur naar vis.

Er zijn drie stoere en leerzame visfeestjes:

1) Forel Special
Met dit feestje ga je op avontuur naar echte forellen. Wie vangt er de meeste? Na afloop krijgt je de gevangen forellen schoongemaakt, eventueel gerookt, mee naar huis. Een erg lekkere en gezonde vis!


2) Big Fish Special

Met dit feestje ga je vissen op grote joekels, zoals steuren, karpers en meervallen. Een echt avontuur, want je weet namelijk niet wat je naar boven haalt! Na de vangst en natuurlijk het fotomomentje zet je de vis weer terug in het water.

3) Carp Special
Met dit feestje ga je vissen op verschillende soorten karpers. Je lokt de karpers naar je toe en de kans is groot dat je de strijd aan gaat met zo’n supersterke karper! Na de vangst en natuurlijk het fotomomentje zet je de karper weer terug in het water.

Voor meer informatie en prijzen over visfeestjes: http://www.tomscreek.nl/kinderfeestjes

Ligging
Toms Creek ligt in een rustige en bosrijke omgeving in Lelystad. Vlakbij de Oostvaarderplassen, het decor van de film ‘De Nieuwe Wildernis’.
Voor de niet vissers grenst er direct aan Tom Creek een strandje met zwemwater.
Openingstijden
Het vispark is vrij toegankelijk. Je bent altijd welkom.
Bekijk vooraf de openingstijden op www.tomscreek.nl/openingstijden
Prijs
Kinderen vanaf € 3,50 en volwassenen vanaf € 7,00.
Afhankelijk van de vijver en de vissoort.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 7 jaar oud
- Van 1 tot 250 personen
- Alleen buiten
Ligging
kaart
Lelystad, Flevoland
Aanbieders per plaatsnaam