De Kluis in Huis, Thuis escape game: De Kluis Kids!

Beschrijving
Thuis escape game: De Kluis Kids!
Voor je staat een geheimzinnige koffer, een rugzak en een kluis. Waar ben je aan begonnen? Heb je eindelijk de koffer open, besef je dat het dan pas begint. Maar waar begin je? Raadsel na raadsel los je op. Knap hoor. Vinden jullie zelf ook! Maar die tijd, die tijd loopt gewoon door..

Het duurt niet lang meer of de kluis gaat voorgoed op slot. Op het oog is het een rommeltje op tafel, maar zelf weet je beter. Hier wordt nagedacht, worden aantekeningen gemaakt en worden briljante oplossingen gevonden. De tijd vliegt. Normaal een goed teken maar nu even niet! Je zit midden in De Kluis Kids. Binnen 2 uur moet de Kluis open!

Speel het met je vrienden, vriendinnen, familie of klasgenoten. Misschien nog leuker; speel met je team tégen je vrienden, vriendinnen, familie of klasgenoten.

Voor welke leeftijd?
De Kluis Kids is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Onder begeleiding van 1 of meerdere volwassenen om tips te geven waar nodig.

Waar speel je het spel?
Thuis! Je kunt de escape game thuis spelen. Wij sturen het pakket naar jullie op.

Wat zijn de kosten?
De kosten inclusief verzending bedragen € 67,50 (incl. BTW) voor een team van 2 tot 6 personen. Meer dan 6 spelers? Bestel er een 2de koffer bij!

Wat zit er allemaal bij?
- Rugzak met spullen voor de eerste opdracht
- Een bomvolle koffer met raadsels en materialen
- Een echte kluis met een ingebouwde timer
- Uitgeprinte handleiding voor de volwassen begeleiding

Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 
Ligging
Heel Nederland
Prijs
€67,50 inclusief bezorgkosten