3 uur klimplezier voor het hele gezin!

  • Klimbos Dordrecht
  • 1 - 200 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Een dagje uit naar Klimbos Dordrecht in de Biesbosch is een hele belevenis. In dit grote, prachtig groene natuurgebied klim je tot maar liefst 12 meter hoogte! Hier vind je 7 verschillende klimroutes dwars door het bos. Een bezoek aan Klimbos Dordrecht duurt zo’n 3 uur en na afloop kun je lekker nagenieten onder het genot van een drankje, ijsje of iets anders lekkers.

Junior Klimbos
Voor de kleinere bezoekers vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 1.20m is er het Juniorbos. Dit stuk bos bestaat uit 3 routes en meer dan 25 overspanningen. Ouders hoeven niet mee (mag wel met een junior ticket!), je klimt namelijk zelfstandig door het continu zekersysteem. Uiteraard is het mogelijk om vanaf de grond aan te moedigen.

Het reguliere bos
Durf je hoger en heb je de minimale lengte van 1.40m? Met het reguliere klimticket mag je alle 7 routes klimmen. Elke route verschilt in hoogte en niveau. Kies zelf hoe hoog je wil gaan! Let wel op: Bij sommige klimroutes gelden er restricties voor kinderen onder de 11 jaar.

Kinderfeestjes
Vier je feestje in het Klimbos Dordrecht! Ga op avontuur met je vriendjes en vriendinnetjes en bleef de dag van je leven. Een klimnfeestje is inclusief onbeperkt ranja, een klimdiploma en een cadeautje voor de jarige. Bereid je klimfeestje eenvoudig uit met frietjes!

Veiligheid boven alles!
Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Alle procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide, verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met het continue zeker systeem kan je dit zelfstandig doen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

Klik voor meer informatie op de website rechts in het kolom onder "bezoek de website".

Ligging uitje

Klimbos Dordrecht ligt aan de Baanhoekweg 54 in Dordrecht. Er is gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op www.klimbos.nl/openingstijden

Prijs
Junior ticket (minimale lengte 1.20m, vanaf 6 jaar): € 17,50
Regulier ticket (minimale lengte 1.40m): € 23,50
Boek je tickets via de website op www.klimbos.nl.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!