3 uur klimplezier met het hele gezin!

  • Klimbos Bergen op Zoom
  • 1 - 500 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Een dagje uit naar Klimbos Bergen op Zoom is een hele belevenis. Het Klimbos is gelegen in een openbaar bos, dichtbij het Natuurpodium. Er zijn 9 verschillende klimroutes dwars door het bos. Een bezoek aan Klimbos Bergen op Zoom duurt ongeveer 3 uur en na afloop kun je bij de naastgelegen horeca nagenieten onder het genot van een drankje, ijsje of iets anders lekkers.
 
Junior Klimbos
Voor de kleinere bezoekers vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1.20m  is er het Juniorbos. Het Junior Klimbos bestaat uit 3 routes en meer dan 25 overspanningen. Ouders hoeven niet mee (mag wel met een junior ticket!), je klimt namelijk zelfstandig door het continu zekersysteem. Uiteraard is het mogelijk om vanaf de grond aan te moedigen.

Het reguliere bos
Durf je hoger en heb je de minimale lengte van 1.40m? Met het reguliere klimticket mag je alle 9 routes klimmen. Elke route verschilt in hoogte en niveau. Kies zelf hoe hoog je wil gaan! Let wel op: bij sommige routes gelden restricties voor kinderen onder de 11 jaar.
 
Kinderfeestjes
Vier je feestje in het Klimbos Bergen op Zoom! Ga op avontuur met je vriendjes en vriendinnetjes en bleef de dag van je leven. Een kinderfeestje is inclusief onbeperkt ranja, een klimdiploma en een cadeautje voor de jarige. Breid je klimfeestje eenvoudig uit met een upgrade voor frietjes!
 
Veiligheid boven alles!
Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Alle procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide, verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met het continue zeker systeem kan je dit zelfstandig doen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.
 
Klik voor meer informatie op de website rechts in het kolom onder "bezoek de website".

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op www.klimbos.nl/openingstijden

Prijs
Junior ticket (minimale lengte 1.20m, vanaf 6 jaar): € 18,50
Regulier ticket (minimale lengte 1.40m): € 24,50

Boek je tickets via de website op www.klimbos.nl.

Ligging uitje

Openbaar vervoer
Vanaf station Bergen op Zoom kun je buurtbus 191 nemen. Deze stopt voor het hostel, maar rijdt maar eens in de twee uur. Bus 21 en 22 rijden vaker en brengen je naar halte Lievensberg. Volg vanaf hier de bordjes.

Eigen vervoer
Neem vanuit Dordrecht/Roosendaal (A58) afslag 28, Bergen op Zoom. Ga bij de eerste stoplichten links. Na 10m ga je bij de stoplichten weer gelijk links en blijf deze weg vervolgen. In de bocht voor de parkeerplaats van het ziekenhuis Lievensberg sla je linksaf, daarna de eerste straat links en onder de snelweg door. Na 500m ligt het klimbos aan de rechterkant.

Vanuit Antwerpen/Vlissingen (A58) afslag 28 Bergen op Zoom. Aan het einde van de afslag direct links voorsorteren en hier afslaan. Na 10m ga je bij de stoplichten weer gelijk links en blijf deze weg vervolgen. In de bocht voor de parkeerplaats van het ziekenhuis Lievensberg sla je linksaf, daarna de eerste straat links en onder de snelweg door. Na 500m ligt het klimbos aan de rechterkant.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!