3 uur klimplezier voor het hele gezin!

  • Klimbos Apeldoorn
  • 1 - 500 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Een dagje uit naar Klimbos Apeldoorn is een hele belevenis. In het grote, prachtig groene bos op park Berg & Bos klim je tot maar liefst 18 meter hoogte! Hier vind je 10 verschillende klimroutes en circa 120 verschillende overgangen dwars door het bos. Een bezoek aan Klimbos Apeldoorn duurt ongeveer 3 uur en na afloop kun je lekker nagenieten onder het genot van een drankje, ijsje of iets anders lekkers.

Junior Klimbos
Voor de kleinere bezoekers met een minimumlengte van 1.20 en een minimale leeftijs van 6 jaar is er het Juniorbos. Het Junior Klimbos bestaat uit 4 routes en meer dan 25 overspanningen. Ouders hoeven niet mee (mag wel met een junior ticket!), je klimt namelijk zelfstandig door het continu zekersysteem. Uiteraard is het mogelijk om vanaf de grond aan te moedigen.

Het Reguliere Klimbos
Durf je hoger en ben je de minimaal 1.40 m lang? Met het reguliere klimticket mag je alle 10 routes klimmen. Elke route verschilt in hoogte en niveau. Kies zelf hoe hoog je wil gaan! Let wel op: er gelden op sommige routes restricties voor kinderen onder de 11 jaar.

Kinderfeestjes
Vier je feestje in Klimbos Apeldoorn! Ga op avontuur met je vriendjes en vriendinnetjes en bleef de dag van je leven. Een klimfeestje is inclusief onbeperkt ranja, een klimdiploma en een cadeautje voor de jarige. Breid je klimfeestje eenvoudig uit met een upgrade voor frietjes!

Veiligheid boven alles!
Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Alle procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide, verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met het continue zeker systeem kan je dit zelfstandig doen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

Klik voor meer informatie op de website rechts in het kolom onder "bezoek de website".

Ligging uitje

Klimbos Apeldoorn is centraal gelegen in Nederland. Vanuit Zwolle is het 40 km met de auto en vanuit Harderwijk en Barneveld maar 30 km. Via de A1 of A50 is Klimbos Apeldoorn goed te bereiken en het ligt bovendien in de directe omgeving van campings, hotels en overige recreatieverblijven.

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op www.klimbos.nl/openingstijden

Prijs
Junior ticket (minimale lengte van 1.20m, vanaf 6 jaar): € 18,50
Regulier ticket (minimale lengte van 1.40m): € 24,50

Boek je tickets via de website op www.klimbos.nl.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!