avonturen beleven en uitvindingen bouwen!

  • De Ontdekfabriek
  • 2 - 250 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

In en om onze oude fabriek in Eindhoven beleef je fantastische avonturen. Je geniet van een gave speelfilm en je kunt volop spelen en uitvindingen bouwen. Binnen én (bij mooi weer) buiten! Reserveren voor dit leuke gezinsuitje is in verband met coronavirus verplicht.

Lekker buiten spelen deze zomer
Deze zomer kun je volop avonturen beleven ín én óm De Ontdekfabriek. Want naast de films en creatieve workshops in de oude fabrieksruimte valt er volop te spelen en te ontdekken op het buitenterrein midden in Eindhovens hippe Strijp-S gebied. Zo kun je schommelen, skelteren, maar ook grote wagens timmeren en daarmee zelf over een treinrails rijden. Of wat dacht je van een ballon battle, waterraketten afschieten of het water van ‘De Waterbende’ laten stromen? Het kan deze zomer allemaal in de speeltuin van De Ontdekfabriek! Ideaal voor een uitje met het hele gezin of het vieren van je kinderfeestje.
Bestel hier je tickets.

Ben je bijna jarig?
Op onze openingsdagen kun je een geweldig kinderfeest vieren!
Op alle andere tijden kun je op reservering met je schoolklas, BSO of bedrijf een excursie of evenement op maat beleven in De Ontdekfabriek.

Ligging uitje
Je vindt De Ontdekfabriek op Strijp-S, de voormalige 'Verboden Stad' in Eindhoven, waar heel veel uitvindingen van Philips zijn bedacht en gebouwd! Er is een bushalte én een treinstation (NS station Strijp-S) vlak in de buurt en er is volop parkeergelegenheid. Het adres is: Torenallee 22, 5617 BD Eindhoven (volg de bordjes 'Apparatenfabriek')

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!