Avontuurlijke kinderfeestjes in de natuur

  • Outdoor Valley
  • 6 - 120 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Bij Outdoor Valley beleven kinderen de meest avontuurlijke en onvergetelijke kinderfeestjes! Of het nu gaat om een verjaardag, een afsluiting van het schooljaar of gewoon een gezellig samenzijn, Outdoor Valley heeft voor elk kind iets te bieden. Met een breed scala aan spannende activiteiten en prachtige buitenlocaties is het de ideale plek om een bijzonder kinderfeestje te vieren.

Bij aankomst worden de kinderen verwelkomd door enthousiaste en ervaren instructeurs, die klaarstaan om hen een dag vol plezier en avontuur te bezorgen. Klimmen in Monte Cervino, survivallen in het bos of boogschieten als Robin Hood, er zijn veel mogelijkheden. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan ze het avontuur aan.

Na al dat avontuur is het tijd om even op adem te komen en te genieten van een welverdiende feestmaaltijd. Outdoor Valley biedt verschillende cateringopties, variërend van eenvoudige snacks tot uitgebreide buffetten.

Kinderfeestjes bij Outdoor Valley zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. De kinderen leren samenwerken, hun grenzen verleggen en zelfvertrouwen opbouwen. Ze ontdekken de schoonheid van de natuur en leren respectvol om te gaan met het milieu. Dit alles in een veilige en gecontroleerde omgeving, waarbij de veiligheid van de kinderen altijd voorop staat.

Bij Outdoor Valley draait het om plezier, avontuur en het creëren van mooie herinneringen. Kinderen worden aangemoedigd om hun eigen talenten en vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen. Een kinderfeestje bij Outdoor Valley is een ervaring die nog lang in de herinneringen van de kinderen zal voortleven.

Ligging uitje

Bergschenhoek. Outdoor Valley ligt aan de rand van het Hoge Bergse Bos tussen Rotterdam en Den Haag. Je kan gratis parkeren voor de deur!

Outdoor Valley is met het openbaar vervoer te bereiken. Op de GO Scooter of vanaf de dichtstbijzijnde bus- of metrohalte (Selma Lagerlöfweg / Hesseplaats) is het zo’n 30 min lopen. Kijk op www.9292.nl voor actuele vertrektijden en haltes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!