Bamboelabyrint Nirwana

  • Bamboelabyrint Nirwana
  • 1 - 50 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Dwalen in het 2500m2 grote oerwoud van bamboe.
Het hele jaar door zijn de bamboehagen dik en hoog, dus jaarrond te bezoeken. Je kunt gewoon gaan dolen of, leuker, met een opdracht of speurtocht. De plaatjesspeurtocht voor de kleinsten (doorgans al geschikt vanaf 2 jaar), de kennisspeurtochten op basisschool niveau 5/6 en 7/8.  Voorts ook nog de 'Bamboespeurtocht' of voor volwassenen 'De slimste mens' speurtocht. Voor de puzzelaar is er dan nog de uitgebreide Spreukenpuzzeltocht, en voor speciale gelegenheden het Stappentellerspel en 'Blind door het Labyrint'.

Meerkeuze speurtocht
Doormiddel van verschillende soorten meerkeuzevragen op niveau groep 5/6, 7/8 en ‘De Slimste Mens’ word je door het labyrint naar het centrum geleid. Maar pas op, een fout antwoord betekent het foute pad…..   Test je kennis en je oriëntatievermogen!

Kinderpartijtje
Vier je kinderfeestje in het bamboelabyrint. Jullie hebben de keuze uit de Plaatjesspeurtocht, de Kennisspeurtochten en de Spreukenpuzzel. Je wordt met de spelletjes op weg geholpen, niet de hele tijd begeleidt. Daarna kan je bij ons nog naar hartelust spelen! Het is mogelijk om het kinderpartijtje uit te breiden met cupecake versieren, pannenkoeken eten, tostiarrangement enz.

Horeca
Nadat u in de tuin (of bij slecht weer in de serre of in de blokhut) een plekje heeft uitgekozen, kunt u aan de balie uw versnaperingen bestellen en afhalen. De dranken en koude items kunt direct meenemen naar u plek, bestelde warme broodjes en tosti’s e.d. worden gebracht zodra ze klaar zijn. In de royale serre waant u zich in buiten in de tuin. De glazen  schuifpui gaat dicht zodra het weer daartoe aanleiding geeft en kan open  als het te warm  wordt.

Kijk voor alle mogelijkheden op onze site, en mail ons via het aanvraagformulier!

Ligging uitje

U vindt ons in De Kwakel (Uithoorn). Vlakbij Aalsmeer. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!