Virtual Reality Kinderfeestje

  • VRcafe
  • 2 - 30 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

EEN ONVERGETELIJK VR KINDERFEESTJE?
Ben je op zoek naar een uniek kinderfeestje dat je kind nooit zal vergeten? Kies dan voor ons! Wij bieden een ruim aanbod aan virtuele ervaringen, van dansen met laser zwaarden tot VR Racen. Laat je kind genieten van de leukste activiteiten, terwijl jij als ouder ontspannen kunt toekijken. Onze VR-brillen zijn gekoppeld aan beeldschermen, zodat je ook gezellig mee kunt kijken en genieten van een drankje. Boek nu jouw VR kinderfeestje en geef je kind een onvergetelijke dag cadeau. Maak het feestje compleet met hapjes en drankjes en beleef deze speciale dag samen met je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

* Vanaf 8 jaar en ouder
* Met volledige begeleiding
* VR Experience en/of VR Race
Vanaf €29,95 p.p.


FEEST
Het kinderfeestje is geschikt voor alle kinderen vanaf 8 jaar en bij aankomst krijgen ze wat te drinken en iets lekkers.

RACEN
Met onze race seats en headsets bieden we de mogelijkheid om met vier personen tegelijkertijd te racen. Wij zoeken naar de nieuwe Max Verstappen!

VR EXPERIENCE
Er zijn meer dan 45 verschillende, kindvriendelijke virtuele spellen te ontdekken, zoals Elven Assassin en Beat Saber. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat ze zich zullen vervelen of dat de spellen te eng zijn.

MEEKIJKEN
Als ouder hoef je niet alleen maar toe te kijken, want elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm waar je gezellig mee kunt kijken. Zo kun je genieten van een drankje terwijl de kinderen zich uitleven in de virtuele wereld.

ZO ZIET JOUW VR KINDERFEESTJE ERUIT
Wil je een onvergetelijk kinderfeestje voor je zoon of dochter organiseren? Kies dan voor het VRcafe in Haarlem! Wij bieden twee verschillende arrangementen voor jouw VR kinderfeestje: VR Racen of de VR Experience. Bij de VR Experience hebben de kinderen de kans om 45+ verschillende games te ontdekken, waaronder Tiktok hits zoals Gorilla Tag. Dit arrangement is te boeken vanaf drie kinderen. Laat je kind genieten van de leukste virtuele ervaringen en beleef samen een onvergetelijk feestje!

PRIJZEN
60 min - 37,50 (29,95 op dinsdag en donderdag)
90 min - 52,50
120 min - 65,00

Ligging uitje

Het VRcafe bevindt zich naast het station van Haarlem en naast parkeergarage 'de Beijneshal'. Voor de deur is er ook een fietsenstalling dus het is zeer makkelijk te bereiken.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!