dagje uit met kinderen

  • Kinderpretpark Julianatoren
  • 2 - 3000 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar.

Maak een spannende tocht door Jul’s Dino Toer waar je oog in oog komt te staan met levensechte dinosaurussen! Rijd met je hippe cabrio door Jul’s Safari  en maak een snelle rit met scherpe bochten in Jul’s Rollerskates! Vaar samen over de hoge golven in de Draaiende Piraat en spuit elkaar nat in de Piratenbootjes.

Aan de allerkleinsten heeft Kinderpretpark Julianatoren ook gedacht. Rijd als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan en sta versteld van alle zingende en muziek makende kabouters in Kabouterwonderland.

Kinderfeestje
Vier je verjaardag bij Kinderpretpark Julianatoren en het wordt gegarandeerd een te gek feestje!

Jul’s Kinderfeestje bestaat uit:
- Entree tot Kinderpretpark Julianatoren
- Drankje naar keuze en een heerlijke donut
- Een kidsbox bestaande uit: een frietje, een snack, een drankje en een verrassing
- Een terugkom kaart. 
Dit alles voor slechts € 15,95 p.p.

Schoolreis
Voor het leukste schoolreisje ga je naar Kinderpretpark Julianatoren. In de meer dan 60 te gekke attracties beleven de kinderen, jong en oud, de dag van hun leven! Je boekt een schoolreis met vroegboekkorting al vanaf € 10,00 p.p.! 

Deze actieprijs is inclusief:
-toegang tot Kinderpretpark Julianatoren
-een drankje voor de kinderen
-een een koffie of thee per begeleider

Je maakt je schoolreis compleet met een heerlijke lunch bestaande uit frites en een waterijsje a € 2,75 p.p.

Ligging uitje

Aan de rand van Apeldoorn. Het park staat op alle invalswegen aangegeven. Via openbaar vervoer vanaf NS-station Apeldoorn lijn 102 of 104. De bus stopt voor de ingang van het pretpark.

Parkeren
Er zijn twee ruime parkeerterreinen waar je je auto kunt parkeren. Wanneer parkeerterrein 1 (naast het pretpark) vol is, word je door onze medewerkers en bewegwijzering doorverwezen naar parkeerterrein 2 aan de J.C. Wilslaan. Vanaf parkeerterrein 2 word je gratis met onze pendelbussen naar de ingang van het pretpark vervoerd.

Elektro-laadpalen
Kom je met een elektrische auto? Geen probleem! Er zijn 6 elektro oplaadpunten aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!