De Waanzinnige Boomhut: de Ruimte!

  • Waterliniemuseum Fort bij Vechten
  • 1 - 10 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Vanaf 26 januari 2022 is in het Waterliniemuseum op Fort bij Vechten de Waanzinnige Boomhut Doe-Expo RUIMTE-REIS te zien en te beleven. De Ruimte-reis is geïnspireerd op het 10de boek van de populaire kinderboekenserie ‘De Waanzinnige Boomhut’. De boeken van Andy Griffiths (auteur)  en Terry Denton (illustrator) zijn meermaals bekroond. Inmiddels telt de boomhut al 130 verdiepingen! Andy en Terry beleven en creëren de meest fantasievolle avonturen en proberen ook nog hun boeken op tijd klaar te krijgen!

In het Waterliniemuseum is de wonderlijke wereld van Andy, Terry en Jill verbeeld in doe- en beleef-opdrachten en staat geheel in het teken van de ruimte! In de Doe-Expo zijn oogbollen, blobs, lasers, een ruimteschip en een raket! Deze gekke expositie is te zien in de bomvrije kazerne en buiten op fort bij Vechten, één van de grootste forten van Nederland in de Hollandse Waterlinies (Unesco Werelderfgoed).

De expo daagt kinderen uit om te spelen, samen te werken en in de wereld van boeken te stappen, maar ook in die van hun eigen waanzinnige verhaal. Dus waar wacht je nog op? Kom naar het Waterliniemuseum.

De Waanzinnige Boomhut Doe Expo is van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.uur geopend. Bij het kopen van een entreekaartje voor het museum ontvangt ieder kind een begeleidend boekje en na afloop een certificaat.15 januari - juni 2022

Entree:
5 t/m 12 jaar: 6,00 + 2,50 toeslag voor de kinder expo
Volwassenen: 9,50
t/m 4 jaar: gratis
Museumkaart: gratis
Parkeren 4,00

Ligging uitje

Het Waterliniemuseum bevindt zich op Fort bij Vechten, Achterdijk 12 te Bunnik

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!