Detective citygame Sherlock

  • City Adventures
  • 2 - 500 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Ontrafel het moordmysterie als een echte detective in 'Sherlock'  

Outdoor citygame Sherlock
De stad is in rep en roer: "Er is een moord gepleegd!" Ga als een echte detective op zoek naar de dader. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen, ondervraag getuigen en verdien extra punten door de crime scene na te bootsen tijdens de creatieve foto opdrachten. Ontrafel samen met jouw team dit moordmysterie.

Droom jij er altijd al van om in de schoenen te staan van een échte rechercheur? Speel dan dit spannende moordspel Sherlock van City Adventures. Heel leuk voor jong & oud en met onze speciale juniorversie al geschikt vanaf 8 jaar. Op zoek naar een originele buitenactiviteit voor je kinderfeestje, de schoolreis, dagje weg met het gezin of jullie jaarlijkse familiedag? Dit stadsspel is een schot in de roos!

Waarom kies je voor Sherlock?

  • Vanaf € 9.50 pp
  • Vanaf 10 jaar - speciale juniorversie
  • In iedere stad/dorp te spelen
  • 90 min speeltijd, speel wanneer jij wilt
  • Inclusief checklist, handleiding en spelcode
  • Gratis: alle foto's verzamelen we in een digitaal fotoalbum.

Wat heb je nodig?
Per team heb je 1 smartphone of tablet met mobiel internet (4/5g) en gps nodig. Na je bestelling ontvang je een mail met jullie unieke spelcode, de instructies met checklist hoe het werkt en een digitale handleiding. Spelpakket opgestuurd krijgen is ook mogelijk.

Hoe werkt het spel?

◙Je speelt het wanneer jullie willen, je hoeft niet van tevoren een dag of tijd vast te leggen, je blijft daardoor flexibel mocht je wat willen wijzigen.
◙Speel het spel met jouw team, of speel het in meerdere teams tegen elkaar. Wie gaat de strijd winnen?
◙Per team download je onze gratis app op je eigen telefoon of tablet. Bedenkt een teamnaam, vult de spelcode in en jullie kunnen van start.
◙Op de kaart in de app zie je locaties verschijnen waar je forensisch bewijsmateriaal kunt verzamelen, getuigen kunt ondervragen of sporen van de dader kunt ontdekken.
◙Win het vertrouwen van de getuigen of koop ze om met het door jouw verdiende geld.
◙Verdien extra punten door creatieve foto opdrachten te vervullen.
◙Ook kun je andere teams te slim af zijn door ze te bespioneren en hun informatie te stelen.
◙Weten jullie binnen 90 minuten te achterhalen wat het wapen is en wat de voor- en achternaam van de dader is?

Ook leuk om te spelen zijn onze andere stadsspellen 'Escape the City' of 'The Hunt'. 

Ligging uitje

Overal te spelen
Je kunt deze citygame in heel Nederland spelen. Bij je bestelling geef je de stad of dorp aan waar je het spel wilt spelen en wij regelen de rest. Voor de leukste spelbeleving is het aan te raden een stad of dorp te kiezen die in ieder geval groter is dan 5000 m² en uit meerdere straten bestaat.  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!