Dierenpark Taman Indonesia

  • Dierenpark Taman Indonesia
  • 1 - 50 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Wel eens gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Beo’s die kunnen praten? Neem dan eens een kijkje in tropische dierenpark Taman Indonesia in de Kop van Overijssel.

In deze sfeervolle en kleinschalige dierentuin vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesië, zoals de Binturong, de Loewaks, Maleise Bosuilen en de prachtige Bali-spreeuw. Je kunt er ook genieten van Indische hapjes en drankjes in het eethuis, en een kijkje nemen in een Mentawai-paalwoning. Of je ogen uitkijken bij de exposities en winkeltjes met leuke en lekkere spulletjes. Bovendien zijn er vaak (vooral in de vakanties) bijzondere activiteiten als Indonesische dansen, knutselen en wayangvoorstellingen. Speciaal voor kinderen zijn er onder andere de Vogelspeurkaart, de wildernis-speeltuin, de verkleedhoek met Indonesische klederdrachten en het voeren van de dieren.

Taman Indonesia heeft in 2021 en 2022 de Zilveren Award 'Leukste uitje van Overijssel' gewonnen bij de ANWB-verkiezing.

Ligging uitje

Het dierenpark Taman Indonesia ligt in een prachtige groene omgeving op het Overijsselse platteland, net op de grens met Drenthe. In de nabije omgeving kun je ook genieten van de Drentse bossen, heides en zandverstuivingen, de nationale parken WiedenWeerribben, Dwingelderveld en Drents Friese Wold, en bijvoorbeeld het waterrijke Giethoorn en omgeving. De stadjes Steenwijk en Meppel liggen ook dichtbij voor een bezoek.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!