Dinopark Landgoed Tenaxx

  • Tenax VOF
  • 1 - 1500 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Ontdek de geheimen van de dinosauriërs!
In het dinopark leer je alles over dino’s en de tijd waarin ze leefden. In het Krijtwoud staan levensgrote dino’s die brullen als je ze nadert. De Triceratops, de Velociraptor en natuurlijk de Tyrannosaurus Rex… ze zijn er allemaal. Daarnaast zijn er dino skeletten en - schedels op ware grootte in het museum. Wil jij een dinoskelet opgraven, of met pijl en boog op dino’s jagen? Het kan allemaal in ons dinopark. 

Museum Het Dinosaurium
Het Dinosaurium is helemaal gericht op kinderen. Spelenderwijs worden zij op een interactieve, eigentijdse manier  geïnformeerd. Met een druk op de knop start je educatieve filmpjes met leuke dinoweetjes. Je vindt er dinomodellen, fossielen, een fantastische funfloor waar je tikkertje met dino’s kunt spelen, een funwall waar je dinoskeletten in elkaar kunt zetten, bewegende 3D dino-holografen, dinoschedels en meer. Je kunt zelf haaientanden of edelstenen opgraven en deze onder de microscopen bekijken. Op de wanden zie je spectaculaire bewegende projecties van sauriërs in waterlandschappen uit het Jura en het Krijt.

3D Boogschieten
Op Landgoed Tenaxx kunnen kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen 3D-boogschieten. Het parcours bevindt zich in het bos en telt maar liefst 30 doelen! Er is ook een oefenveld.

Treintje
Je kunt gratis een ritje maken in een échte dieseltrein!

Dinostormbaan, sleetjesbaan, en speeltuin
De dinostormbaan is maar liefst 40 meter lang en met de sleetjes kun je eindeloos naar beneden roetsjen! In de speeltuin kun je lekker klimmen en klauteren. Er is zelfs een kabelbaantje waar je vanaf kunt zwieren.

Gezellig workshops met Ranger Richard
Op zoek naar de schatten van Tenaxx: edelsteentjes, dinotandjes of dino-eieren, of geodes kraken! Er zijn altijd weer verschillende workshops. Onder leiding van Ranger Richard kun je knutselen: maak een dinohanger met een dinotand, je eigen fossiel of een dinokaars! 

Varen en zwemmen of spelen op het strand
Heerlijk roeien op de grote zwemvijver van Landgoed Tenaxx! Vaar rond het eiland met een van de roeibootjes die klaarliggen op het strandje, of bouw je eigen zandkasteel.

Tenaxx indoor
Ook bij minder goed weer is er binnen van alles te doen! Je kunt je vermaken in het museum en je uitleven in de speeltent. Ranger Richard houdt zijn workshops bij slecht weer in je museum.

Ligging uitje

Borgesiusweg 1 
9698XS Wedde

Op de grens van Westerwolde en Stadskanaal.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!