Discovery Museum

  • Discovery Museum
  • 1 - 999 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

In Discovery Museum in Kerkrade kom jij van alles te weten over de aarde, de wetenschap, techniek en design. Zo beleef je niet alleen een geweldig dagje uit, maar leer je meer over deze thema's! Met diverse activiteiten is Discovery Museum voor jong én oud, zeker een bezoekje waard. Neem plaats in het Science Theater en geniet hier van een unieke voorstelling. Bij de Expeditie leer je van alles over de wetenschap en techniek, en ervaar je hoe deze thema's onze toekomst veranderen.

Daarnaast hebben zijn er nog extra activiteiten. Nieuw vanaf december 2023 in Discovery Museum: Revolutie Aarde! Dit is een unieke belevingstour over de aarde en onze rol in haar toekomst. De tour voert je door bijzondere omgevingen die je de aarde in al haar pracht tonen, maar ook een blik in de toekomst gunnen. Of de toekomst rooskleurig is, is aan ons! Het is tijd voor de ultieme revolutie! Durf jij het aan? 

In de Schatkamer reis je door het verleden en zie je objecten die ieder een eigen verhaal vertellen.
Ga aan de slag als detective tijdens de Escape Game en los een inbraak op!
Steek jij graag je handen uit je mouwen? In Science Labs is niets gek genoeg. Hier ga je aan de slag met je eigen project, dat je achteraf mee naar huis mag nemen!

Naast deze activiteiten zijn er in het museum verschillende tentoonstellingen te zien.

Na zo veel onderzocht en ontdekt te hebben, kun je genieten van een heerlijke lunch of lekkere kop koffie in Discovery Café.

Ligging uitje

Discovery Museum is uitstekend te bereiken in het mooie Kerkrade, Zuid-Limburg. Auto's kunnen gratis geparkeerd worden achter het museum. Het museum ligt naast station Kerkrade Centrum en meerdere bushaltes en is dus ook met het OV uitstekend te bereiken.  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!