Discovery Museum

  • Discovery Museum
  • 1 - 999 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

In dit museum staat alles in het teken van de thema’s aarde, wetenschap, techniek en ontwerp. Dé plek bij uitstek om in het verleden te duiken, het nu te ervaren en te leren hoe de toekomst eruit kan zien. Hier heb je niet alleen een dag plezier maar word je ook een ervaring rijker over hoe we samen onze wereld mooier kunnen maken.

Er is genoeg te doen voor jong en oud. Ervaar het 'overview-effect' in het aarde theater en leer alles over duurzaamheid in de innovatiegalerij. Dankzij de interactieve exhibits in de expeditie leer je spelenderwijs alles over voeding, het menselijk lichaam, wonen, technologie en de digitale wereld. In de wisselexpo 'Zeker Weten?!' kom je alles te weten over de wetenschap en staat nieuwsgierigheid centraal.  Kom kijken in de schatkamer, waar je na een reis door te tijd alles te weten komt over de (Limburgse) geschiedenis. 

Na zo veel onderzocht en ontdekt te hebben, kun je genieten van een heerlijke lunch of lekkere kop koffie in Discovery Café.
De ondekkingslust nog niet getemd? Dan kunnen de handen uit de mouwen gestoken worden in de science labs, of doe mee met een van de spectaculaire science shows. 

Ligging uitje

Discovery Museum is uitstekend te bereiken in het mooie Kerkrade, Zuid-Limburg. Auto's kunnen gratis geparkeerd worden achter het museum. Het museum ligt naast station Kerkrade Centrum en meerdere bushaltes en is dus ook met het OV uitstekend te bereiken.  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!