Een avontuurlijk uitje voor het hele gezin!

  • Paasloo
  • 1 - 250 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Dan ben je bij Klimbos Paasloo aan het juiste adres!
Klimmen en klauteren, uitdagende hindernissen en na de tijd bijkomen en bijpraten onder genot van drankje of hapje! 

Dit klimbos is in 2016 geopend en is in 2017 & 2018 en 2019 uitgeroepen door de ANWB als één van de top 8 leukste uitjes van Overijssel.

Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcours met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog! De vier parcours zijn zo aangelegd dat zowel de beginnende- als gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring kunnen genieten. Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt… Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 131 meter verder roetsjt.

Maak je bezoek aan Klimbos Paasloo compleet met een van de arrangementen. Perfect voor een familie-uitje, kinderfeestje of een feest met een vereniging of sportclub. Combineer het sportieve klimmen met andere outdoor activiteiten en / of lekker eten, zoals een lunch, gezellige barbecue of uitgebreid buffet. Alles kan in detail voor je worden geregeld. 


Ben jij een echte durfal en ga jij de uitdaging aan? Bekijk dan onze website en reserveer jouw kaarten! (zie button bezoek de website onder de foto's).

Ligging uitje

Klimbos Paasloo ligt in de kop van Overijssel op steenworp afstand van Nationaal Park Weerribben Wieden in het gelijknamige dorpje Paasloo.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!