een dag vol speel plezier!

  • DippieDoe Attractiepark
  • 4 - 500 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving
Bij Attractiepark DippieDoe beleef je een dag vol speel plezier die je niet snel zult vergeten. Er zijn binnen en buiten ruim 25 spetterende attracties voor alle kinderen tot en met 13 jaar. 
 
Het grootste in- & outdoor speelpark van Nederland
De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de ballenbak, de softplay hoek of de speelhaven. Tussendoor kom je tot rust bij één van de dinner points op het park. Maak onbeperkt gebruik van alle attracties! Klimmen, glijden, zweven, voor ieder wat wils.

Geen fijn weer? Geen probleem! In de binnenhaven met de leukste attracties is er geen kind wat zich zal vervelen.


Ben je jarig? Vier je kinderfeestje bij DippieDoe!
Het wordt pas echt een groot feest als je je feestje bij ons viert! Hier kun je de hele (mid)dag met vriendjes en vriendinnetjes spelen. 

Schoolreisjes
Zoek je de ideale bestemming voor een schoolreisje? Dan ben je bij Attractiepark DippieDoe op het juiste adres! Het park is overzichtelijk, weersonafhankelijk en kindvriendelijk! Het buitenspeelpark is omzoomd met een veilig hek. Tevens is het zwemgedeelte afgesloten. 

Een schoolreisje kun je makkelijk en snel online reserveren. Attractiepark DippieDoe neemt hierna contact met je op om de reservering te bevestigen. Let op! Schoolreisjes kunnen alleen op doordeweekse dagen worden geboekt.
Ligging uitje
LET OP! Zet na afslag Best uw navigatie uit en volg de borden DippieDoe/Aquabest.

Voor slechts € 4,- kun je je auto voor de deur parkeren op het parkeerterrein bij Attractiepark DippieDoe. Breng je regelmatig een bezoek? Dan is er ook een parkeerkaart beschikbaar: 10x parkeren voor slechts €25,-

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!