Een supercool sportfeestje vier je met Next Generation Sports! 4+

  • Next Generation Sports
  • 4 - 25 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Bij Next Generation Sports kun je je feestje komen vieren. Het feest kan zowel binnen als buiten worden gevierd. En er is een hele ruime keuze in de samenstelling van je feestje. 

Sporten onder gediplomeerde medewerkers en ook nog eens nadenken en samenwerken. Dat staat centraal bij de sportieve kinderfeestjes van Next Generation Sports. 

Het feestje bestaat meestal uit een warming-up. Vervolgens is er bijvoorbeeld een escape bootcamp. Dit kan ook worden ingevuld met een andere actieve actviteit. Zo'n supertof feestje staat garant voor 1,5 uur vol sportief vermaak. Als er na het programma tijd over is, kun jij met je vriendjes en vriendinnetjes nog gezellig spelletjes doen. 

Outdoor Escape Bootcamp feestje
Met vele sportieve, cognitieve en uitdagende opdrachten kunnen de kinderen delen van codes verdienen en zo 3 verschillende schatkisten kraken. Door middel van de hints die hierin zitten, kunnen ze uiteindelijk de grote schatkist openen waar de grote prijs in zal zitten. Hiervoor moeten ze onder andere samen een tent bouwen, codes opgraven, ballonnen op een creatieve manier kapot proberen te maken, een strike schieten, spelen met water, hints en antwoorden bij elkaar zoeken en nog veel meer! Hoe cool is dat? Dit feestje kun je bijvoorbeeld vieren in een speeltuin of in een tuin (als deze groot genoeg is).

Lijkt het iets voor jouw feestje? Bedenk dan maar eens wat je wil.

Ligging uitje

Sportieve activiteiten van totaal 1,5 tot 2 uur vermaak. Een gymzaal bij jullie in de buurt wordt voor jullie geregeld. Liever buiten? Uiteraard is dat ook mogelijk, dan zoeken wij naar een geschikt sportveld of een toffe speeltuin! Niet woonachtig in omgeving Arnhem en Nijmegen? Geen probleem! Wij komen graag naar jou toe.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!