Escape Lasergame Jachtseizoen

  • Next Generation Sports
  • 4 - 23 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

De kids kunnen al hun energie kwijt in vele verschillende sportieve en cognitieve spellen door de strijd aan te gaan met het andere team, maar zullen daarbij ook moeten samenwerken met het andere team om te kunnen ontsnappen en de grote prijs te onthullen.

Twee teams gaan de strijd aan om als winnaar de grote schatkist te mogen openen en het verliezende team te bevrijden. Er is dus strijd, maar er moet uiteindelijk ook samenwerking zijn!

Er worden twee teams gemaakt welke gaan strijden tegen elkaar opzoek naar de vier vlaggen die bij hun kleur horen. Dit wordt gedaan in het bos of in een rustige woonwijk.

Beide teams verstoppen aan het begin van het feestje hun eigen vlaggen voor de tegenstander. Wanneer zij klaar zijn, communiceren zij dit via WhatsApp op een telefoon die zij mee krijgen naar de tegenpartij zodat ook de tegenpartij terug kan naar de start.

Hierna kan de strijd beginnen! Ieder team heeft een telefoon met WhatsApp, via deze telefoon kunnen ze communiceren naar de tegenstander; waar zijn ze? Of waar zijn ze juist niet? Welke tactiek neemt een team aan en welke tactiek heeft het andere team?

Beide partijen moeten ervoor zorgen dat ze niet gevonden worden door het andere team want dan worden ze afgeschoten doormiddel van de Laserguns. Wordt er iemand geraakt? Dan staat daar een consequentie tegenover!

Vinden jullie een vlag? Dan moet er een opdracht uitgevoerd worden!

Zijn alle vlaggen gevonden en alle opdrachten juist uitgevoerd? Dan moet het team terug naar de start. Daar staan twee schatkisten te wachten, de kleine schatkist moet geopend worden door het winnende team want daarmee moet het verliezende team bevrijdt worden.

Ook voor het verliezende team staat er een toffe uitdaging te wachten, maar uiteindelijk hebben beide teams elkaar nodig om te ontsnappen!

Tussendoor krijgen de kids uiteraard drinken en wat te snacken van ons!

Ligging uitje

Deze feestjes worden buiten georganiseerd, dit kan bijvoorbeeld in het bos zijn, maar het leukste is om dit feestje te doen in een toffe en rustige woonwijk! Wij zijn gevestigd in vele plaatsen in Nederland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!