Escape the City – stadspuzzeltocht

  • City Adventures
  • 2 - 499 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Versla Dr. Crypto in onze interactieve stadspuzzeltocht in 'Escape the City'

Ohhhhhh nee… schrik! De ijzingwekkende Dr. Crypto is gespot in jullie stad. Kan jij goed puzzelen? Ga de strijd aan met Dr. Crypto in het spannende stadsspel Escape the City. Weten jullie alle gijzelaars te bevrijden? Welk team verdient het meeste geld en wint Escape the City?

Escape the City, een stadsspel ook wel citygame, is een spannend en afwisselend spel die je in iedere stad of dorp kunt spelen met of tegen elkaar. Super tof om spelenderwijs jouw favoriete stad of dorp te ontdekken. Je komt op plaatsen waar je anders nooit komt en onderweg los je samen met je team breinbrekers op, je bevrijdt gijzelaars en verdient zoveel mogelijk punten.  

In onze speciale junior versie hebben we de opdrachten en puzzels aangepast naar de belevingswereld en het niveau van kinderen. Het spel is daarom heel geschikt voor jong & oud en vanaf 10 jaar. Escape the City is een heel leuk spel die je of met één team kunt spelen tijdens je dagje weg met het gezin of je kinderfeestje. Of je speelt het spel met meerdere teams tegen elkaar tijdens jullie schooluitje, familiedag of teamuitje. Gegarandeerd een originele uitje!

Waarom kies je voor Escape the City?

  • Vanaf € 9.50 pp
  • Vanaf 10 jaar - speciale juniorversie
  • In iedere stad/dorp te spelen
  • 90 min speeltijd, speel wanneer jij wilt
  • Inclusief checklist, handleiding en spelcode
  • Gratis: alle foto's verzamelen we in een digitaal fotoalbum.

Wat heb je nodig?
Per team heb je 1 smartphone of tablet met mobiel internet (4/5g) en gps nodig. Na je bestelling ontvang je een mail met jullie unieke spelcode, de instructies met checklist hoe het werkt en een digitale handleiding. Spelpakket opgestuurd krijgen is ook mogelijk.

Hoe werkt het spel?

-Je speelt het wanneer jullie willen, je hoeft niet van tevoren een dag of tijd vast te leggen, je blijft daardoor flexibel mocht je wat willen     wijzigen. 
-Speel het spel met jouw team, of speel het in meerdere teams tegen elkaar. Wie gaat de strijd winnen?
-Per team download je onze gratis app op je eigen telefoon of tablet. Bedenkt een teamnaam, vult de spelcode in en jullie kunnen van start.
-Binnen 90 minuten probeer je met je team zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden.
-In de app zie je een kaart met allemaal locaties waar aanwijzingen, informatie en gijzelaars te vinden zijn. Je vindt informatie waarmee je de   codes kunt kraken.
-Hoe sneller je gijzelaars weet te bevrijden uit hun benarde positie hoe beter. Dan verdien je bonuspunten. Probeer niet te snel te zijn, want   foute antwoorden kunnen je vervolgens weer handen geld kosten. 
-Weet je het even niet? Niet getreurd, tegen minpunten zijn er hints beschikbaar om je verder te helpen.
-Welk team heeft de beste tactiek, weet de meeste gijzelaars te bevrijden en verdient het meeste geld?

Ontdek ook de andere citygames van City Adventures! Zoals 'The Hunt' of 'Sherlock'

Ligging uitje

Overal te spelen
Je kunt deze citygame in heel Nederland spelen. Bij je bestelling geef je de stad of dorp aan waar je het spel wilt spelen en wij regelen de rest. Voor de leukste spelbeleving is het aan te raden een stad of dorp te kiezen die in ieder geval groter is dan 5000 m² en uit meerdere straten bestaat.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!