GlowGolf® Waalwijk

  • Glow in the Dark minigolf - GlowGolf® Waalwijk
  • 4 - 75 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Welkom bij onze NIEUWE GlowGolf®  vestiging: GlowGolf®  Waalwijk: een spectaculaire 15 holes glow-in-the-dark-minigolfbaan in een waanzinnig 3D decor.

Speel GlowGolf®  met je gezin, vrienden, familie  Met GlowGolf slaag je altijd: van familiedag, (kinder)feestje tot aan blind date.

Het thema van GlowGolf Waalwijk is ‘MUZIEK’ en dit komt overal in terug: de baan, wanden en beelden. Het is een ‘trip down memory lane’ van verschillende muziekgenres. Je kijkt je ogen uit naar de fantastische airbrush kunstwerken op de wanden en de vette remixen van alle grote hits zorgen voor heerlijke vibes.

GlowGolf®  speel je in groepjes van minimaal 2 tot maximaal 5 personen. Iedere 10 minuten is er een afslag en met 4 à 5 personen ben je zo’n 45 tot 60 minuten aan het spelen. Je probeert in zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen en degene met het minst aantal slagen wint van jouw gezelschap.

Tegen een kleine meerprijs kun je ook spelen met een 3D bril op, waardoor het spel enigszins wat moeilijker wordt maar de beleving des te groter doordat wanden, vloer en beelden extra diepte krijgen. Tip: ga zelf ook 'shinen' op de baan en kleed je aan met witte accenten of fluorkleuren.

GlowGolf®  Waalwijk is voorzien van airconditioning (zomers dus heerlijk koel) en men kan gratis parkeren op het eigen parkeerterrein.

GlowGolf®  is geschikt vanaf 6 jaar en is vanwege alle obstakels op de baan helaas niet toegankelijk voor kinderwagens, rollators en rolstoelen. Het is niet toegestaan om eten en/of drinken mee te nemen in de GlowGolf®  ruimte .

Wil je de middag of avond helemaal compleet maken?

GlowGolf Waalwijk maakt deel uit van 't Bourgondisch Hof en is ideaal om te combineren met de andere activiteiten die 't Bourgondisch Hof te bieden heeft zoals bowlen en karaoke

Ligging uitje

GlowGolf® Waalwijk
’t Bourgondisch Hof
Eerste Zeine 92
5144 AL Waalwijk

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!