heerlijk klimmen en klauteren!

  • Klimpark Biesbosch
  • 1 - 85 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Op recreatieterrein De Kurenpolder in de Biesbosch heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het grootste en meest spectaculaire klimpark van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat het klimparcours op een eiland. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden. Bovendien is er een zipline parcours van 400 meter!                                                   

Het klimpark is uitermate geschikt voor een leuk kinderfeestje. De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en iedereen op zijn of haar eigen niveau. De kinderen kiezen zelf de route passend bij hun niveau. Over veiligheid hoeft u niet in te zitten want ze kunnen nooit ergens ongezekerd staan met ons veiligheidssysteem, bovendien is er deskundig personeel om tips te geven. De zipline zit niet inbegrepen bij de kinderfeestjes, die is pas mogelijk vanaf 12 jaar.

De Kurenpolder en lekker eten
Als u heeft betaald voor het klimpark zit daar de entree van recreatieterrein de Kurenpolder al bij. U kunt dus gebruik maken van het dagstrand, speeltuinen, skatebaan, pannaveld en tegen een kleine meerprijs ook van het subtropische zwemparadijs. Maak uw kinderfeestje compleet met een heerlijke smulbox.

Ligging uitje

Klimpark Biesbosch ligt aan de rand van het kurenmeer op recreatieterrein De Kurenpolder. De Kurenpolder is vanaf alle kanten makkelijk te bereiken.

  • Rijdende op de A27 Breda - Utrecht (of andersom) neemt u de afslag Hank-Dussen. Vervolgens volgt u de borden Kurenpolder.
  • Indien u met openbaar vervoer komt, kunt u vanaf Breda of Utrecht lijn 401 nemen. Deze stopt bij de A27 carpoolplaats, het is dan nog ongeveer 15 minuten lopen naar de Kurenpolder.
  • Voor meer specifieke reisinformatie voor openbaar vervoer verwijzen wij u naar de site www.9292ov.nl

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!