het avontuur tegemoet in SterrenStrand!

  • Recreatiepark TerSpegelt
  • 1 - 80 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Alle dagen mooi weer in SterrenStrand!

Waar kun je lekker binnen spelen, de zon op je gezicht voelen, heerlijk kliederen met water en zand én op avontuur in een echt labyrint? Precies, in SterrenStrand!

Een wereld van water en zand rondom de 5-sterren van TerSpegelt:
• Het verwarmde overdekte zwembad waar je kunt zwemmen, bubbelen of glijden
• Een spectaculair klim- en klauterkasteel (8 meter!) van de nette kasteeldame Freule
• Een stoer Voetje van de Vloerpad van Timo Timing
• Zilva's Haven, de plek waar transport van water en zand centraal staat, oftewel lekker kliederen met water en zand
• De havenkant, in ieder huisje is wel iets te ontdekken! Achter de huisjes zit een geheime ingang verstopt. Deze ingang geeft je toegang tot het spannende ondergrondse labyrint.
• Bloos tuintje, spelen voor de allerkleinsten. Weg van het water, in het zicht van papa of mama. Lekker in het zachte zand.

Ondergronds labyrint - voor de echte durfal

Kun jij de uitgang vinden...?
Natuurlijk helpen we wel een handje, op diverse plekken kun je eventjes een blik naar buiten werpen zodat je kunt zien waar je ongeveer bent. Ook kun je op verschillende punten het labyrint verlaten, je moet dan natuurlijk wel eerst deze uitgangen weten te vinden… Boven het labyrint ligt een heerlijk terras. Voor de nodige rustmomenten (en voor papa en mama) kun je hier genieten van een ijsje, iets te drinken of een lekker broodje. Voor de ouders is er ook een kopje koffie, thee of versnapering.

Met de hele klas naar SterrenStrand!
Schoolreisjes zijn natuurlijk altijd leuk en interessant, maar in SterrenStrand is het extra gaaf. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een uitstapje. Verschillende faciliteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden en indien gewenst zorgen we ook voor eten en drinken tijdens het schoolreisje. Boek jij een schoolreisje met onbeperkt koffie, thee en ranja? Dan serveren wij deze op de afgesproken momenten terwijl je lekker kunt genieten van al het leuks in SterrenStrand.

Tot ziens in SterrenStrand!

Ligging uitje
Recreatiepark TerSpegelt ligt in Eersel, Noord-Brabant. Vlakbij de Belgische grens, in de buurt van Eindhoven.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!