het leukste pretpark!

  • Amusementspark Tivoli
  • 1 - 1500 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor families met kids vanaf 2 jaar!

Beleef samen met het hele gezin een onvergetelijk uitje in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor kinderen vanaf 2 jaar, en word meegenomen naar een waar kinderparadijs. Met leuke attracties en speeltoestellen is het pretpark bij Nijmegen niet alleen favoriet bij kinderen tot ongeveer 10 jaar, maar ook nog eens kindvriendelijk en zeer overzichtelijk.

Attracties en speeltoestellen
Gelegen in het bosrijke Berg en Dal heeft Park Tivoli een ruim aanbod aan attracties zoals o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussens, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer. Verder zijn er verspreid over het park diverse speeltoestellen en er is een binnenspeeltuin met ballenbakken en glijbanen waardoor zowel met regen (overdekt) als met hitte (airco) lekker doorgespeeld kan worden.

Entertainment
Regelmatig is er leuk entertainment in het park. Van een Meet & Greet met mascottes Tiffi en Toffi tot een gave glitter tattoo of mooie hair feather. Tijdens feestdagen en vakanties is er op diverse dagen extra entertainment in het park aanwezig en in de herfstvakantie kan er tijdens Happy Halloween gezellig gegriezeld worden.

Ontspannen
Terwijl de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven, kunnen hun ouders en begeleiders relaxen op de diverse zitgelegenheden tussen de attracties. Het pretpark voor kinderen tot een jaar of 10 is dan ook optimaal ontworpen voor de jongste bezoekers en hun begeleiders.

Veilig en overzichtelijk
Het pretpark heeft nauwelijks wachttijden en dankzij de veilige, kindvriendelijke en overzichtelijke structuur van het park kunnen de kinderen altijd in de gaten gehouden worden. Maar begeleiders zijn natuurlijk ook van harte welkom om samen met de kinderen alle attracties te ontdekken.

Wat te vieren?
Binnenkort jarig of wat anders leuks te vieren? Reden voor een feestje! In Amusementspark Tivoli kun je terecht voor een te gek kinder- of familiefeestje. Want een feestje vieren in een pretpark is toch het leukste dat er is?

Ligging uitje

Amusementspark Tivoli ligt in Berg en Dal, vlakbij Nijmegen en de Duitse grens.

Met de auto
Vanaf de A325 over de Waalbrug: neem de afslag Berg en Dal / Kleve. Dit is de Berg en Dalseweg. Volg deze weg. Deze gaat automatisch over in de Oude Kleefsebaan. Park Tivoli ligt rechts.

Indien er via navigatie naar Park Tivoli gereden wordt, dan kan het zijn dat er gekozen moet worden tussen Groesbeek of Ubbergen. Kies in dit geval voor Groesbeek.

Met het Openbaar Vervoer
Neem vanaf Centraal Station Nijmegen buslijn 8 naar Berg en Dal. Stap uit bij halte Groot Berg en Dal. Vanaf hier is het nog 5 tot 10 minuten lopen naar Park Tivoli.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!