Hét terras midden in het Vondelpark

  • Groot Melkhuis
  • 1 - 200 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Begin je dag met een kop koffie en een krantje op ons terras. Laat je kinderen los in onze speeltuin terwijl je jezelf op een lekkere lunch trakteert. Omringd door groen is dit de ideale plek om met je vrienden te borrelen of familie samen te komen. Er is een speeltuin voor kinderen en een zandbak voor de kleintjes. En je kunt bij ons óók nog jeu de boulen. 

FAMILIEDAG
Niet iedereen is gezegend met een enorme tuin om de hele familie te ontvangen – en zeker in Amsterdam niet. Gelukkig is er het Groot Melkhuis! Bij ons kunnen de kinderen lekker rennen en klauteren in de speeltuin en daarna uitpuffen met wat heerlijke borrelhappen. De volwassenen genieten ondertussen van ons speciaalbier of een glas goede wijn. Of kom bij ons lunchen of dineren – er is van alles mogelijk!

KINDERPARTIJTJE
Is de kleine jarig? Een groep kinderen vermaken valt niet altijd mee in Amsterdam. Gelukkig hebben ze bij ons alle ruimte in de speeltuin, met glijbanen, schommels een zandbak en kiddy rides. Of we nodigen een poppenkastspeler of schminker uit op het feestje. En we hebben voor de ouders, net als voor de kinderen, heerlijke versnaperingen in huis.

Vul voor meer informatie over de Familiedag /het Kinderpartijtje of voor een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Vondelpark Amsterdam.

Bij Groot Melkhuis kun je van tien uur ‘s ochtends tot acht uur ‘s avonds, en op vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur terecht voor Amsterdamse gezelligheid. Met meerdere terrassen rondom zit je – als ‘ie schijnt – altijd in het zonnetje. En ook binnen zit je er bij ons warmpjes bij. Reserveren tot 30 personen is bij ons niet nodig! Zien we je snel?

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!