Indoor Trampoline

  • JumpSkillz
  • 1 - 100 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

JumpSkillz is een van de grootste,gezelligste en meest complete indoor-trampolinepark van Nederland. Tevens is JumpSkillz het adres voor de leukste en originele (kinder)verjaardagen. JumpSkillz heeft verschillende fillialen in Hoofddorp, Purmerend of Alkmaar.

Kinderfeestjes
JumpSkillz is de plek voor het vieren van een feestje/kinderfeestje. Voor onze originele kinderfeestjes hebben wij een aparte leuk ingerichte ruimte met uitzicht over het hele Jumpskillz indoor trampoline park. Bij JumpSkillz hebben wij voor de kinderfeestjes een aantal arrangementen samengesteld.

Kijk voor onze arrangementen op onze website, en kies de speciale pagina voor kinderfeestjes.

Family Jump
De tijd vliegt voorbij, we hebben altijd haast en bijna geen tijd meer voor elkaar. Wat is er dan leuker dan op een zondag tijd met het gezin door te brengen?! Kom op zondagochtend Family Jumpen ”sporten met de hele family”en besteed wat ‘quality time’ met de kids. De kinderen zullen blij verrast zijn als jij zelf ook mee jumpt en willen je ongetwijfeld graag laten zien welke coole tricks zij in huis hebben elke Zondag van 10 tot 12 uur

Early Bird Actie
In elke schoolvakantie en op elke zaterdag ochtend van 10:00 - 12:00, bieden wij een vroege vogel actie aan.
Voor 11 euro 2 uur lang jumpen!

Ben je nieuwsgierig? Kom binnenkort eens kijken bij JumpSkillz in Hoofddorp, Purmerend, of Alkmaar!

Ligging uitje

Jumpskillz heeft meerdere fillialen in Hoofddorp Purmerend of Alkmaar. Kijk voor meer info op onze website www.jumpskillz.nl

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!