inline skate feestjes

  • This is Soul Academy
  • 5 - 12 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Leer toffe tricks op skates met je vriendjes tijdens een Inline Skate Feestje!
Je vrienden zullen het geweldig vinden om samen met je te leren te skaten. We beginnen rustig aan met wat val oefeningen zodat we daarna veilig kunnen beginnen aan wat coole moves. Met de oefeningen die wij uitgekozen hebben zorgen we ervoor dat het feestje is voor iedereen leuk is! Zowel iemand die nog nooit geskate heeft en ook de ervaren skater zullen het tegek vinden.

Het eerste uur van het feestje krijg je les en daarna mogen jullie vrijskaten onder begeleiding van de leraar.
in de pauze kunnen de ouders wat zelf meegenomen eten en drinken geven aan de kids.

Het mag al vanaf je 7e verjaardag en het is leuk voor zowel kinderfeestjes als tienerfeestjes!
Mocht het regenen op het tijdstip van het feestje dan kunnen we niet buiten skaten. Het kan dan soms mogelijk zijn om een gymzaal te huren of om uit te wijken naar een Indoor Skatepark. Hiervoor komen er extra kosten bij. Hou de voorspellingen dus in de gaten dan kunnen we 2 dagen van te voren bellen om alternatieven bespreken.

Skaten is het fijnst als je een goede stevige (oude) broek aan doet en lange sportsokken aan hebt.

Wekenlijkse les ook mogelijk!

Op steeds meer locaties in Nederland kan je nu ook echt op skateles gaan! Ideaal voor kinderen vanaf 7 jaar. Bij de skatelessen leren we je alle basis bewegingen aan en leer je langzaam ook wat stunts. Speciale stuntskates (aggressive inline skates) zijn in het begin nog niet nodig maar als je in een wat meer gevorderde groep komt dan raden we dat wel aan. In de winter en in de vakanties stoppen de lessen. We hebben nu inline skateleslessen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Krommenie en Uithoorn.

Ligging uitje

De skateles kan op aanvraag door heel Nederland plaatsvinden. Het liefst doen we het in een skatepark. Er zijn ook verschillende indoor skateparken waar we het feestje binnen kunnen doen. De meest populaire skateparken staan op deze website:
http://stuntskate.nl/skateparken/

Bij gebrek aan een skatepark kunnen we ook uitwijken naar een verhard pleintje, stadspark of gymzaal.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!