Jachtseizoen Kinderfeestje

 • City Adventures
 • 4 - 99 personen
 • Alleen Buiten
 • Beschrijving

Blijf van de radar in dit zenuwslopende jachtseizoen spel met 'The Hunt' 

Outdoor interactief spel
Een origineel kinderfeestje buiten de deur organiseren? Speel samen met je vrienden de citygame ‘The Hunt’. In dit zinderende jachtseizoen spel is een groep bankovervallers net ontsnapt uit de gevangenis. Ze proberen alle kluizen in de stad te kraken. De hunters moeten de criminelen zien te stoppen! En de criminelen moeten van de radar proberen te blijven.

‘The Hunt’ speel je in 2 teams tegen elkaar, elk team bestaat uit 2 - 6 personen. Je kruipt in de huid van zowel een crimineel als een jager, want de rollen worden halverwege het spel omgedraaid. Wil je meer dan 6 vrienden of vriendinnen uitnodigen voor je kinderfeest? Dat kan, dan deel je je op in meerdere teams en ga je de strijd aan met elkaar.

Wie is wie te slim af en wint ‘The Hunt’?

 • Vanaf € 9.50 pp
 • Vanaf 10 jaar
 • In iedere stad/dorp te spelen
 • 90 min speeltijd, speel wanneer jij wilt
 • Inclusief checklist, handleiding en spelcode

Wat heb je nodig?
Per team heb je 1 smartphone of tablet met mobiel internet (4/5g) en gps nodig. Na je bestelling ontvang je een mail met jullie unieke spelcode, de instructies met checklist hoe het werkt en een digitale handleiding. Spelpakket opgestuurd krijgen is ook mogelijk.

Hoe werkt het spel?

 1. Download de gratis app volgens de instructies, verdeel de teams, bekijk de rollen en start het spel wanneer jullie er klaar voor zijn.
 2. De speeltijd van 90 minuten voor The Hunt is opgedeeld in twee gelijke rondes. De ene ronde ben je een gevaarlijke crimineel en de andere ronde ga je je inleven in je rol als slimme hunter.
 3. In de app zie je een plattegrond met allemaal locaties waar kluizen te kraken zijn. Hoe waardevoller de kluis hoe langer het duurt om deze te kraken. Maar let op! Hunters liggen op de loer om je in te rekenen, je buit afhandig te maken en op het politiebureau af te leveren.
 4. De locatie van de criminelen wordt getrackt met een gps signaal, wat jou als hunter natuurlijk enorm helpt. Eens per 5 minuten en bij het plegen van een misdaad zie je de locatie van de hunters. Weet je hun pad te volgen om ze vervolgens op slimme wijze in te rekenen en af te leveren op het politiebureau?
 5. Wie gaat deze spannende strijd winnen? Teamwork, tactiek en een goeie dosis humor helpen je 100% tot de eindstreep!

Eén van onze andere stadsspellen spelen voor je kinderfeest? Dat kan ook! Versla Dr. Crypto in onze interactieve stadspuzzeltocht in 'Escape the City' of ontrafel het moordmysterie als een echte detective in de citygame 'Sherlock'. Ook heel leuk om te doen tijdens je dag uit met het gezin, familiedag of teamuitje. 

Ligging uitje

Overal te spelen
Je kunt deze citygame in heel Nederland spelen. Bij je bestelling geef je de stad of dorp aan waar je het spel wilt spelen en wij regelen de rest. Voor de leukste spelbeleving is het aan te raden een stad of dorp te kiezen die in ieder geval groter is dan 5000 m² en uit meerdere straten bestaat. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!