Jumpin’ Noordwijk

  • Jumpin’ Noordwijk
  • 2 - 50 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Op zoek naar een geweldige plek om je verjaardagsfeestje te vieren of voor jullie schoolreis? Bij ons ben je aan het juiste adres! Kom gezellig langs bij ons indoor funpark en maak er een onvergetelijke dag van. 

Onze feestjesarrangementen zijn inclusief frietjes, onbeperkt limo, jumpsokken, kortingsvouchers voor iedereen én een verrassing voor de jarige job. 

Klassenuitjes/ schoolreisjes
Onze klassenuitjes zijn ontworpen om leerlingen actief bezig te laten zijn en tegelijkertijd plezier te beleven. Van spannende trampoline-sessies tot uitdagende obstacle courses, bieden wij een unieke mix van entertainment en lichaamsbeweging die perfect aansluit bij de energie van schoolkinderen.

Of kom met je sportklas genieten van een unieke combinatie van sport, plezier en teamwork. Leerlingen krijgen de kans om hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen in een uitdagende omgeving. 

Klaar om je feestje/ uitje naar een hoger niveau te tillen?  Neem snel contact met ons op en reserveer jouw plekje bij ons indoor funpark! 

Jumpin’ Noordwijk is een gevarieerd indoor funpark van 1000m2. Het park beschikt over een Maincourt, Tumbling lane, Big Air Bag, High Performance Trampolines, WallRider, Valo Jumpin’, F1-racesimulatoren en BounceTrack. Een BounceTrack? Ja zeker! Een parcours waarin je zo snel mogelijk over, tussen, door en onder obstakels moet springen, klimmen en duiken. 

Ligging uitje

Noordwijk

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!