VIER DE LEUKSTE VERJAARDAG OOIT!

  • De Uithof
  • 6 - 20 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Nodig al je vrienden uit, kies jouw favoriete activiteiten en combineer het feest met een kidsmeal Snuit! Wij doen er alles aan om de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een fantastische dag te bezorgen bij.

Op zoek naar een onvergetelijk verjaardagsfeestje? Wij halen alles uit de kast om de jarige en zijn vrienden en vriendinnetjes een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij hebben alles in huis om een tof kinderfeestje te organiseren. We hebben niet alleen de leukste activiteiten voor kinderen en gezellige horecacafés, we bieden ook persoonlijke hulp bij het op maat maken van het perfecte kinderfeestje! Zo wordt jouw feestje het allerleukste kinderfeestje!

Wij hebben een ruim aanbod aan feestjes. Voor de coole kinderen hebben we feestjes op onze ijsbaan. Voor pret in de sneeuw kan je terecht bij onze sneeuwbaan. Op zoek naar een stoer kinderfeestje? Dan is een Kart & Games feestje de perfecte match voor jou! Is dit allemaal niks voor jou? Dan hebben ook nog andere feestjes zoals klimmen, boogschieten en sportieve feestjes. 

Met een feestje bij ons pak je feestelijk uit!

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in of neem vast een kijkje op onze website!

Ligging uitje

De Uithof is goed te bereiken via de a4 (afslag 12 Den Haag Zuid) en beschikt over een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Er zijn ook parkeerplekken voor elektrische auto’s en invaliden. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf het NS-station Den Haag Centraal is De Uithof bereikbaar met RandstadRail 4 en buslijn 25. Stap uit bij halte De Uithof. Adres: Jaap Edenweg 10, 2544 NL Den Haag

Kinderfeestjes Den Haag

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!