Bowlen party * Met korting

  • Aloha
  • 4 - 50 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Ben jij binnenkort jarig kom dan bij Aloha bowlen!!!!
STRIKE! Alle kegels omvergooien en het perfecte kinderfeestje, wat wil je nog meer?

Bij Aloha kun jij bowlen op je verjaardag. Maak er een onvergetelijke dag van door samen met jouw vrienden strike na strike te gooien en de competitie met elkaar aan te gaan. Je bent deels in de jungle terwijl je op de banen staat, maar hebt ook coole LED lichten die de sfeer versterken. Geniet van je glas limonade terwijl je op je beurt wacht om de kegels om te gooien met een van de lichtgewicht bowlingballen. Ook kun je het jezelf iets makkelijker maken door de bumpers langs de banen omhoog te zetten, zodat de bal niet in de goot eindigt en kun je gebruik maken van de rekjes om de bal vanaf te rollen. Klaar met spelen? Dan kun je scores printen en de winnaar bekend maken. Kortom een geweldige middag die je niet wil missen!

Speciaal voor het kinderfeestje reserveren wij een plekje in ons Aloha Restaurant. De jarige kan hier de cadeautjes uitpakken in de tropische sfeer. De kinderen genieten van hun kidsbox, die bij het arrangement inbegrepen zit. In de kidsbox zit een patatje een snack naar keuze en een verassing. Voor de dorst krijg je twee glazen limonade. Bij Aloha hangt er een gezellige sfeer waardoor zowel de kinderen als de ouders
optimaal kunnen genieten van hun tijd. Aloha is een goed bereikbare plek met zowel de auto, fiets en het openbare vervoer. 

Kledingtip: Draag kleding waar je lekker flexibel in kunt bewegen, zodat je de bal zover mogelijk kunt gooien en wees niet bang om er een Hawaiiaans tintje aan te geven!

*Korting: Gebruik de kortingscode “wegmetdekids10” om 10% korting te krijgen.

Ligging uitje

8 minuten lopen vanaf het Centraal Station Amsterdam.
Dichtstbijzijnde parkeergelegenheid: Oosterdok garage.

De Ruijterkade 151
1011 AC Amsterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!