Lasergame party * Met korting

  • Aloha
  • 4 - 50 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Ben jij binnenkort jarig kom dan bij Aloha laser gamen!!!! 
PIEW PIEW! Opgepast alleen toegestaan voor stoere kinderen! Kom jij je verjaardag vieren bij Aloha? Voor eventjes worden je favoriete videogames realiteit. Een potje laser gamen is geschikt voor kinderen met een minimale lengte van 1.40 meter. De industrial underground arena is 400 m2 groot. Met de infrarode straal schiet je zoveel mogelijk tegenstanders af. Je kunt je op verschillende plekken schuilhouden. Word jij geraakt? Dan krijg je minpunten, maar word raak jij een ander? Dan verdien je pluspunten. De persoon met de meeste punten wint. Klinkt cool he? 

Speciaal voor het kinderfeestje reserveren wij een plekje in ons Aloha Restaurant. De jarige kan hier de cadeautjes uitpakken in de tropische sfeer. De kinderen genieten van hun kidsbox, die bij het arrangement inbegrepen zit. In de kidsbox zit een patatje een snack naar keuze en een verassing. Voor de dorst krijg je twee glazen limonade. Bij Aloha hangt er een gezellige sfeer waardoor zowel de kinderen als de ouders
optimaal kunnen genieten van hun tijd. Aloha is een goed bereikbare plek met zowel de auto, fiets en het openbare vervoer. 

Kledingtip: Draag geen witte of neon kleding. Je valt dan te veel op waardoor je een makkelijk doelwit bent voor de tegenstander!

*Korting: Gebruik de kortingscode “wegmetdekids10” om 10% korting te krijgen.

Ligging uitje

8 minuten lopen vanaf het Centraal Station Amsterdam
Dichtstbijzijnde parkeergelegenheid: Oosterdok garage.

De Ruijterkade 151
1011 AC Amsterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!