Lekker eten en spelen bij LEUK!

  • Restaurant LEUK
  • 1 - 100 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Restaurant LEUK heeft als concept: goed eten voor ouder en kind. En als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Bij ons willen ze niet naar huis! 

Tijdens het voorgerecht krijgen de kinderen hun hoofdgerecht, vergeet niet onze toverdrank te bestellen!

Daarna kunnen de kinderen lekker spelen (onder toezicht). Papa en mama (of andere volwassenen) kunnen rustig verder tafelen met elkaar, met vrienden of met familie.

Willen de kinderen een ijsje? Dat kunnen ze zelf bij de oppas kopen met een muntje dat te verkrijgen is aan de bar. Maar je kunt ook gaan genieten van onze super speciale Ice-fondue! 

LEUK beschikt over een speelkelder van maar liefst 100 vierkante meter! De kinderen zich kunnen vermaken met de Wii's, Playstations, X-boxen en zelfs een echte kart met twee racestoeltjes! Daarnaast natuurlijk ook nog ander vermaak als: Grote airhockeytafel, voetbaltafel, duplotafel, keukentje en zelfs een winkeltje. Niet onbelangrijk: er is altijd oppas aanwezig!

Ook is er een aparte TV-room waar de kinderen lekker kunnen chillen tijdens een filmpje. 

Knutselen, spelen, tekenfilmpje kijken en gamen, alles kan bij LEUK!

De internationale kaart biedt verrassende gerechten. Ook voor de kinderen is er een gevarieerde kaart waar ander andere een gezonde fruitspies, pannenkoek, pizza, pasta's en kinderspies op staan.

Ook kunnen kinderen het partijtje van hun verjaardag bij ons vieren. We hebben verschillende workshops: slijm maken, snoepsushi, cupcakes versieren, sieraden maken of goochelen. En al deze feestje kunnen optioneel afgesloten worden met een etentje in ons restaurant.

Tot gauw!

Ligging uitje

Bussum 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!