lekker werken met je handen!

  • De Kunstpraktijk
  • 2 - 18 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Een kunstwerkje maken tijdens je kinderfeestje of een andere speciale dag? Je verjaardag vieren samen met je vriendjes en vriendinnetjes? Of met je ouders, opa en oma? In het atelier van De Kunstpraktijk kan je heerlijk werken met je handen en allerlei materialen.

Boetseren met klei, schilderen met verf, mozaïeken, stempelen op allerlei manieren - linodruk, monoprints, sjablonen - serviesgoed beschilderen...

De workshops duren ongeveer 2,5 uur en de prijs is 15,00 per kind, met een minimum van 150,00 euro incl alle materialen, een hapje en een drankje. Op de woensdag, vrijdag en zaterdag ben je hiervoor van harte welkom. Wel eerst een afspraak maken!

Eerst binnenlopen bij de galerie van De Kunstpraktijk, om inspiratie op te doen? Ook dat is mogelijk!

Ligging uitje

Met de auto vanaf A2 / E25 (Utrecht<>Maastricht / Tilburg<>Maastricht) 
Kies op Randweg Eindhoven van meet af aan voor afslag Veldhoven (N2), 
neem daarna afslag 32 Veldhoven-Zuid richting Maxima Medisch Centrum 
Bij stoplichten -onder aan afrit- richting Veldhoven / Eersel. De Kempenbaan alsmaar blijven volgen richting Eersel / Koningshof. Bij 2e rotonde rechtsaf, daarna 1e rotonde rechtsaf.  Voorbij de eerste scherpe bocht naar links ligt aan de rechterkant van de Dorpstraat De Kunstpraktijk. Aan de linkerkant van de Dorpstraat ligt De Plaatse, een groot parkeerterrein met free parking.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!