Maas theater en dans

  • Maas Theater en Dans
  • 1 - 200 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Maas is een landelijk gezelschap van professionele makers met een eigen podium in Rotterdam. Wij maken en programmeren wij voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hierbij staat de ontmoeting centraal: tussen podiumkunsten en publiek, dans en theater, tussen leeftijden, culturen, makers en maatschappelijke partners. Kortom, de ontmoeting tussen onszelf en de wereld.

Maas theater en dans maakt eigenzinnige dans- en theaterproducties en alles daartussen. Zij vertrekken vanuit beweging, omdat lichaamstaal meer zegt dan 1000 woorden. Maasmakers zoeken de grenzen van disciplines op, om vervolgens over de grenzen heen te kijken: van performance tot hiphop, het mixen van klassieke muziek en breakdance en geïnspireerd door muziek, mime en circus.

Educatie is net zo belangrijk als de rest van het theater, vinden we bij Maas. Maas gelooft in fysiek leren. Ervaren, bewegen, experimenteren... DOEN! Spelenderwijs dagen we kinderen en jongeren uit om zelf na te denken, hun verbeelding te gebruiken, en zichzelf op nieuwe manieren uit te drukken. Werk jij in het onderwijs? Dan gaan we graag met jou in gesprek over wat cultuureducatie kan betekenen voor jouw leerlingen. 

Wil jij zelf op het podium staan en meedoen met professionele acteurs? Of droom je ervan om achter de schermen mee te werken in het theater, bijvoorbeeld omdat je ideeën hebt over het programma? Dan zit je hier goed. Maas is niet een plek waar je wekelijks theater- of danslessen kunt volgen, maar we zoeken wel regelmatig meespelers, meemakers, meedenkers en medeprogrammeurs. 

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in of bezoek onze website.  (zie blok contact, bezoek de website, onder de foto's)

Kijk voor een overzicht van alle voorstellingen in de agenda. Let op, reserveren voorstellingen kan alleen via onze website. (zie blok contact, bezoek de website, onder de foto's)

 

Ligging uitje

Rotterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!