Madurodam, moet je meemaken!

  • Madurodam
  • 1 - 3000 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Madurodam Winterweken. Moet je meemaken! 
Deze winter is er zoveel te doen in Madurodam. Waar anders zie je in 1 dag de Elfstedentocht en de kerstman, laat je je betoveren door duizenden lichtjes en vlieg je in een echt vliegtuig!  Beleef samen een heerlijk dagje uit ons familiepark. Leuk voor groot en klein!

Het perfecte winteruitje? Madurodam!
Wandel langs sfeervolle winterse taferelen in de oude binnenstad, geniet van een lekkere kop warme chocomelk en aanschouw meer dan 65.000 schitterende lichtjes in het park. Beleef ook onze indoor attracties, leukste doe-dingen én meer.

Beleef de Hollandse winter in Madurodam
Het park is magisch aangekleed en verlicht met tienduizenden lampjes. Ontdek de Nederlandse winter in het klein met besneeuwde kerstbomen en ijs op de grachten. Bij Madurodam gaat de Elfstedentocht zeker door!

Geniet van winterse lekkernijen
Trek in iets lekkers? Op het Winterplein midden in het park vind je volop winterse lekkernijen om samen van te genieten. Een lekkere kop erwtensoep, broodje worst of warme chocomel, daarna ben je zeker weten helemaal opgewarmd. Goed om te weten: in onze restaurants kun je tot sluitingstijd een heerlijke maaltijd halen.

Ontdek de Winterweken (24 dec. t/m 8 jan.)
Twee weken lang is er in Madurodam nog meer te beleven! Naast alle lichtjes en sfeervolle winterse taferelen vind je in het park gezellige vuurtjes waar je marshmallows kan roosteren. Wil je omgetoverd worden in je favoriete held of ijsprinses van je dromen? Onze schminkster maakt de mooiste creaties.

Extra fun tijdens de kerstvakantie
Heb je een mooie wens voor een ander? Laat ‘m achter in de wensboom! Of doe de winterspeurtocht en ga op zoek naar alle sneeuwpoppen in Madurodam. Vind jij ze allemaal? Ook met kerst zijn we open én komt de kerstman bij ons langs (24, 25 en 26 dec.). Kom naar Madurodam en ga samen met hem op de foto.

Nog langer genieten
Die prachtige lichtjes wil je natuurlijk éxtra lang zien. Daarom is Madurodam deze winter vaak iets langer geopend. Check voor de actuele openingstijden de website. Tijdens Kerst of Oud & Nieuw naar Madurodam? Ook dan zijn we gewoon open.

Bij Madurodam is het elke dag winters en gezellig! Kom jij deze winter langs voor een gezellig dagje uit met de familie? Reserveer nu je tickets op madurodam.nl. Leuk voor jong en oud!

 

Ligging uitje

Madurodam ligt in Den Haag, Scheveningen om precies te zijn. Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Trams en bussen stoppen voor het park. Vanuit Madurodam ben je met de tram in 10 minuten op het strand of in de binnenstad van Den Haag. Kom je met de auto? Parkeren kan op de Madurodam-parkeerplaats, uitrijden kan tot een uur na sluitingstijd van het park. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!