De onderwaterwereld is dichterbij dan je denkt!

  • SEA LIFE Scheveningen
  • 1 - 200 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

SEA LIFE Scheveningen heeft meer dan 4000 dieren in 45 aquaria! Ontmoet de otters, de roggen, de zeepaardjes en nog veel meer.

Op de bodem van de zee
Ontdek de verrassende onderwaterwereld en kom oog in oog te staan met haaien, piranha's, kwallen, pinguïns en nog veel meer leuke zeedieren. In SEA LIFE maak je een reis van de Nederlandse wateren naar de diepe oceanen. Loop door de onderwatertunnel en zie de dieren vlak boven jouw hoofd zwemmen.

Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende zeedieren zoals de kabeljauw en het zeepaardje, maar ook roggen en zeesterren! In Amazonia waan je je in het tropisch regenwoud, je ziet de prachtige bewoners van de rivier de Amazone, waaronder de piranha’s.

Onderwatertunnel
Neem een duik zonder nat te worden in de onderwatertunnel. Omringd door 180.000 liter water kijk je naar de zeedieren en prachtige koralen. Sta versteld van de magische onderwaterwereld waarin de vissen en haaien boven je zwemmen.

Voelpoel
Onderwaterdieren van heel dichtbij meemaken? Bij de interactieve voelpoel van SEA LIFE kan dit! Onder begeleiding van een medewerker kan je anemonen van wel heel dichtbij zien. Heel voorzichtig kan je ze ook aanraken hun tentakeltjes voelen.

Bereikbaarheid
SEA LIFE bevindt zich op de boulevard van Scheveningen, vlakbij het Kurhaus en De Pier. De attractie is vanuit het centrum van Den Haag eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Parkeren kan eenvoudig bij APCOA Parking Strand op de Zwolsestraat. Bij de kassa van de attractie zijn 50% kortingstickets voor deze parkeergarage beschikbaar.

SEA LIFE is bijna geheel overdekt dus ook een ideaal uitje op een regenachtige dag.

Ligging uitje

Aan de Scheveningese boulevard, vlakbij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Openingstijden en tijdslot reserveren

SEA LIFE is dagelijks geopend. Kijk voor de actuele openingstijden en tickets op www.sealife.nl

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!