Ontdek kunst in het Frans Hals Museum Haarlem!

  • Frans Hals Museum
  • 1 - 100 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Kom met de hele familie naar het Frans Hals Museum! Er is voor iedereen iets te doen. Bekijk, voel en ruik kunst met De Dikke Doe- en Luistertour voor én door kinderen, mis geen enkel topstuk dankzij onze speurtocht, ga zelf aan de slag en maak je eigen kunstwerk en word zelf een echte schutter in onze verkleedhoek. Bovendien hebben kinderen tot en met 18 jaar gratis toegang tot het Frans Hals Museum.

De Dikke Doe- en Luistertour (gratis) | vanaf 6 jaar
De Dikke Doe- en Luistertour is een tour vol kunst, verhalen en opdrachten. Speel onderweg een quiz, luister naar weetjes over schilderijen die je tegenkomt, ga lekker zitten voor een spannend verhaal óf ga zelf aan de slag. Bijna alle zintuigen worden geprikkeld: je kunt natuurlijk goed kijken, maar op sommige plekken mag je ook ruiken en voelen!

Speurtocht (gratis) | 6-12 jaar
Speuren door het museum kan ook! De speurtocht voert je langs hoogtepunten uit onze collectie. Haal de speurtocht op bij de balie aan het Groot Heiligland en ontdek de topstukken van het Frans Hals Museum.

Groepsportret tekenen (gratis) | alle leeftijden
In het museum vind je een grote tafel waar je je eigen kunstwerk kunt maken. De muur mag gevuld worden met jullie eigen groepsportretten! Laat je inspireren door groepsportretten in het Frans Hals Museum, bijvoorbeeld door de schuttersstukken van Frans Hals.

Verkleed je als schutter (gratis) | alle leeftijden
Schutters waren de inwoners die hun stad of dorp beschermden en verdedigden. Word nu ook een schutter en verkleed je in onze eigen Schutterszaal. En vergeet niet bij één van Frans Hals schuttersstukken te poseren voor een leuke foto!

Kijk voor alle informatie op onze site 

Ligging uitje

Haarlem

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!