Overnachten op de camping

  • Camping de Gouwe Stek
  • 1 - 14 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Kom slapen in 1 van onze 3 pipowagens of safaritenten. Met of zonder prive toilet!  Elke pipowagen heeft zijn eigen charme. Ook de safaritenten hebben hun eigen inrichting.  Of neem je eigen tent of kampeermiddel mee en kom slapen!

In de zomer is er kleinschalige animatie en we hebben een Fien en Teun thema.  Op bijna elk veldje is er een speeltoestel aanwezig, ideaal om de kinderen vanuit de tent te zien spelen.  Er is plek voor iedereen, campers, caravans, tenten, fietsers... noem maar op!

Camping de Gouwe Stek heeft verschillende velden. Voor iedereen is er een plek naar behoefte. Wilt u liever gezellig samen met anderen staan of staat u liever een beetje afgezonderd zonder overburen? Wilt u graag dat er een speeltuintje is of juist niet? U mag het zeggen! Er zijn diverse veldjes, en ieder veld heeft wat specifieks.

Bij uw tent of caravan mag u een bijzettentje plaatsen (max 4 m2). Ook is er een apart en deels verhard camper terrein. U kunt gebruik maken van de fietsersplaatsen met uitzicht op het water. Op alle plaatsen is het mogelijk elektra te gebruiken, sommige plaatsen hebben een eigen kraantje met stromend water en afvoer, dat zijn onze comfortplaatsen.

Gezellig met uw gezin, familie, vrienden, of rustig alleen of met z’n tweeën.

Op de camping is een gezellig Boetje: de Konkelboet, waar iedereen vrij gebruik van mag maken. Hiernaast is er ook een trampoline, schommels, fietsjes en skelters, en diverse andere speeltoestellen. Heeft u wel eens op het blotevoetenpad gelopen? Leuk om te doen voor alle leeftijden. Naast dat het gewoon leuk is om te doen, blijkt het ook nog eens goed voor de gezondheid te zijn.

Kindvriendelijk
Op vrijwel alle veldjes is een speeltoestel voor de kleinere kinderen, zodat ze lekker kunnen spelen en u ze vanaf uw plekje goed in het oog kunt houden. Voor de grotere kinderen is er trampoline, een groot piratenschip en meerdere speeltoestellen. Wij zijn een camping die geschikt is voor kinderen tussen de 0 en 14 jaar. Tevens zijn er sportvelden en ook fietsjes, trekkertjes en skelters. Tevens hebben we een kampvuurplaats, waar je met je ouders een vuurtje kunt stoken! We werken met het thema Fien en Teun. De kinderen tussen 4 en 8 jaar krijgen een boekje met een speurtocht en opdrachtjes. Als ze dat gedaan hebben kunnen ze hun ontdekkingsdiploma ophalen.

Beste Kinderen,

Deze zomer zullen er soms activiteiten zijn, met ons als thema! Zo zal er uit onze boekjes voorgelezen gaan worden en is er een superleuke speurtocht, ook tijdens de disco worden er liedjes van ons gedraaid! Tevens hebben we alvast een welkomstboekje voor jullie klaargelegd!

Hopelijk tot binnenkort,
Groetjes Fien en Teun

Honden  
Honden zijn welkom, wel aangelijnd.  Aan de overkant in het Streekbos is een speciaal zwemmeer en losloopgebied voor honden aangelegd, dit is apart van de andere zwemmers in een ander gedeelte van het bos.

Ligging uitje

Bovenkarspel, vlakbij Enkhuizen.

Op maar 500 meter afstand bevindt zich het streekbos met als hoogtepunten het meertje waar u lekker kunt zwemmen en klimpark. Verder kunt u hier heerlijk fietsen, vissen, mo untainbiken, wandelen en skaten. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden.  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!