Overnachten op Familievakantiepark Krieghuusbelten

  • Familievakantiepark Krieghuusbelten
  • 1 - 8 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Pluk de dag!

In een wereld waar iedereen als een sneltrein door het leven gaat, gaan wij juist op zoek naar dat heerlijke rustmomentje. Wij willen voor onze gasten een moment creëren om echt te genieten van de vrijheid, de gezelligheid én van elkaar. Het ultieme vakantiegevoel ervaren met het hele gezin.

Pluk de dag en spendeer tijd met elkaar. Een gezellig praatje bij de wastafel, een drankje drinken met de buren of vakantievriendjes maken bij de waterglijbaan. Die persoonlijke touch, daar krijgen wij energie van! Of je nu voor de eerste keer een bezoek brengt of al jarenlang bij ons terugkomt. Van accommodatie tot aan kampeerplek, wij maken altijd tijd voor jou.

Want elke dag is anders, laat je verrassen bij Krieghuusbelten!

Vakantie voor de hele familie
Familievakantiepark Krieghuusbelten is een gezellig 5-sterren vakantiepark in Salland, het hart van Overijssel. Bij ons vind je ruime comfortplaatsen, diverse verhuurmogelijkheden en modern sanitair. De basis voor een heerlijke vakantie!

Gelukkig is er ook meer dan genoeg te doen bij Krieghuusbelten. De kinderen vermaken zich prima bij de ontelbare speelmogelijkheden die wij te bieden hebben, zoals bijvoorbeeld het interactief pannaveld. Ons vrolijke animatieteam biedt ieder weekend en tijdens alle reguliere schoolvakantie een gevarieerd programma aan.

Wanneer het weer wat minder is, zijn er meer dan genoeg faciliteiten aanwezig waarmee iedereen zich kan vermaken. Ons overdekt en verwarmde zwembad met 50 met lange waterglijbaan of peuterbad biedt urenlang speelplezier.

Ligging uitje

Krieghuisweg 19
8102 SV Raalte

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!