Rondleiding Amsterdam op de fiets met een gids

  • Yellow Bike Tours en Verhuur
  • 1 - 200 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Met kinderen een dagje Amsterdam doen? Samen met een leuke gids leren de kinderen tijdens deze 2 uur durende fietstour de vele gezichten en bekende bezienswaardigheden van Amsterdam kennen.

Onze ervaring is dat kinderen na deze tour heel trots zijn op zichzelf, en niet kunnen wachten om nog meer door Amsterdam te fietsen!

U fietst onder andere door de gezellige Jordaan, over de beroemde grachtengordel, door het Vondelpark en door de chique P.C. Hooftstraat. Op verschillende bijzondere plekken zal de gids u mooie verhalen vertellen, bijvoorbeeld over het Amsterdam van de Gouden Eeuw, het Rijksmuseum en het smalste huis van de stad. Natuurlijk komt u ook meer te weten te over de allerleukste winkelstraatjes en restaurants.

De tour heeft een rustig tempo. De tour is dan ook heel geschikt voor families met kinderen! Toch zie je in dit ritje heel veel van Amsterdam. Natuurlijk zijn er ook zitjes aanwezig voor de kleinere kinderen die nog niet altijd zelf een tocht kunnen fietsen. (t/m 6 jaar ongeveer).

Prijzen zijn inclusief gebruik fiets. Reserveer vooraf om zeker te zijn van een plek. De tour vertrekt om 11 uur, zodat je terug bent rond lunchtijd. En er in de middag genoeg tijd over is voor een museum of ander leuks!

Totale duur
2 uur

Vertrektijden
Dagelijks om 11:00 (t/m 7 personen)

Inschrijven als een groep
Inschrijven als groep: privétours vanaf 8 personen, tijd in overleg. Geef svp de gewenste tijd aan tijdens het boeken. We hebben ruime ervaring met extra grote groepen, ook scholen.

Groepsgrootte
Maximaal 14 deelnemers per gids.

Onze fietsen
We hebben onze fietsen speciaal uitgerust met zowel een terugtraprem als een handrem, zodat iedereen er veilig op kan fietsen. Natuurlijk hebben we alle formaten framehoogtes beschikbaar en zijn de zadels eenvoudig verstelbaar in hoogte.

Extra's
Professionele ponchos zijn gratis beschikbaar in geval van regen, helmen zijn te huur aan de balie.

Bezoek onze site voor meer informatie.

Ligging uitje

Nieuwezijds Kolk 29, Amsterdam (ca. 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station)

Prijs
Volwassene: € 26,-

Jongeren (7-17): € 13,- *
Kind (0-6) in kinderzitje: € 6,-**

*onder begeleiding van een volwassene
**Prijzen zijn excl. reserveringskosten à € 1,50 pp.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!