Klassenuitje: Amsterdam met de fiets

  • Yellow Bike
  • 8 - 200 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Bent u voor uw leerlingen op zoek naar een educatief, vrolijk én betaalbaar klassenuitje in Amsterdam? Dan is een Yellow Bike fietstour wat u zoekt. Wij hebben ruime ervaring in het rondleiden van grote groepen scholieren, zowel middelbare school als studenten. Ook groep 8 hebben we veilig en plezierig door de stad laten fietsen!

Een onvergetelijk klassenuitje Amsterdam? Fietsen met een gids.
De grachten, het Anne Frank huis en het Vondelpark. Zie het allemaal tijdens deze Yellow Bike Amsterdam Fietstour. Een ervaren gids leidt de leerlingen -op een veilige manier-  langs de mooiste en bekendste plekjes. Docenten fietsen gratis mee.

Totale duur fietstocht
2 uur

Groepsgrootte scholen
Maximaal 12 scholieren per gids. Wel zo veilig.

Veiligheid
Veiligheid is een voorwaarde voor een leuke klassenuitje met uw studenten. Ook voor ons.

Wij zijn al sinds 1990 een begrip op het gebied van rondleidingen in Amsterdam. Veiligheid staat bij ons op 1 en is voor ons een voorwaarde voor een geslaagde scholierentour. Wij verzorgen groepsuitjes tot wel 200 personen, waarbij we groepen opsplitsen in kleinere groepjes van maximaal 12 leerlingen + 1 docent per gids.

We hebben de volgende veiligheidsmaatregelen:

  • Onze gidsen houden er toezicht op dat de groep bij elkaar blijft;
  • Het tempo is gemoedelijk;
  • Onze routes mijden de drukke autowegen zoveel mogelijk;
  • Helmen zijn tegen een kleine meerprijs voldoende beschikbaar.
  • Wanneer u bij ons boekt met een grote groep, stemmen we met u af hoe we het vertrek van uw groep slim en naar uw wens inrichten. 

Elders goedkoper? Wij matchen de prijs.
Prijs per scholier € 21 , 1 begeleider per groep van 12 studenten gratis. Gidsen en fietsen zijn inbegrepen bij de prijs.
Wij denken dat wij de goedkoopste en leukste scholierenfietstour van Amsterdam hebben gecreëerd. Vind u een scholierenfietstour in Amsterdam elders toch goedkoper? Dan matchen wij de prijs.

Onze fietsen
We hebben diverse framehoogtes in onze vloot en rusten bovendien al onze fietsen uit met zowel een handrem als een terugtraprem, zodat iedereen intuïtief kan remmen.

Ligging uitje

Het vertrekpunt is Yellow Bike, Nieuwezijds Voorburgwal 29. Dit is ongeveer 5 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station. Goed bereikbaar met de trein dus! Gecombineerd met een NS groepsticket is dit helemaal een voordelig uitje.

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!