schoolreisje boeken?

  • Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  • 10 - 1000 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is met het gevarieerde aanbod de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Jong en oud kunnen genieten van meer dan 30 spannende attracties: doe je eerste rijervaring op tijdens een ritje in The Passepartout Explorer en beleef onze nieuwe achtbaan: Gold Rush!

Voordelen van een schoolreis
- Meer dan 30 spannende attracties en shows
- Per 15 leerlingen heeft 1 begeleider gratis toegang tot het attractiepark
- Gratis deelname aan het educatieve programma Ontdek & Leer
- Gratis parkeren voor touringcars
- Voordelige overnachtingsmogelijkheden voor een schoolkamp

Kies jouw schoolreisje
Speciaal voor scholen zijn er verschillende arrangementen samengesteld vanaf 10 personen. Je kunt kiezen voor alleen toegang tot het attractiepark of volledig verzorgde arrangementen inclusief eten en drinken.

Blijf overnachten op het vakantiepark
Organiseer een avontuurlijk schoolkamp en blijf overnachten op het vakantiepark vanaf 21,50 per persoon per nacht inclusief ontbijt toegang tot het attractiepark. Naast alle attracties in de achtertuin zijn er in de omgeving talrijke recreatiemogelijkheden om een gevarieerd programma samen te stellen.

Ligging uitje
Neem vanuit het westen en zuiden op de A28 tussen Zwolle en Meppel afslag 22, richting Slagharen en blijf de borden Slagharen volgen. Wanneer u vanuit het noordoosten of vanuit de Achterhoek of Twente komt, rijdt u richting Hardenberg, vervolgens volgt u de borden naar Slagharen. Tegenover de ingang is een grote parkeerplaats voor zowel auto’s als touringcars.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!