Schoolreisjes en Schoolkampen

  • De Jongens Uit Schoorl
  • 20 - 1000 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Wat is er niet leuker dan een actief, uitdagend en educatief uitje te doen met de klas. Voor basisscholen en middelbare scholen organiseren we diverse schooluitjes en schoolkampen in de unieke omgeving van Schoorl of op een van de stranden van Noord-Holland. Een complete dag vol met bos-, duin-, strand- en sportactiviteiten. Of een schoolkamp van een aantal dagen tot een week op een waanzinnig leuke groepsaccommodatie. Een keuze uit talloze leuke activiteiten en spannende tochten door de natuur maken onderdeel uit van de schoolprogramma’s. 

Schooluitje dag:
Een hele dag activiteiten doen op het strand! Wie wil dat nou niet? Wij hebben de perfecte dag voor scholen samengesteld. Misschien de ene keer meer gericht op samenwerken of op kennis en kunde en weer een andere keer op talenten ontdekken. Alles in een sportieve schil verpakt. Een topdag waarbij je met de klas een eigen plek op het strand hebt. 

Wij maken graag een offerte met wensen en ideeën voor jouw klas. Er zijn eenvoudige tot uitgebreide programma’s samen te stellen. Geheel afhankelijk van de wensen en het budget.

Driedaagse schoolreis:
Met de hele klas drie dagen lang avonturen beleven op het strand. Wat een feest is dat! In de unieke omgeving van zee, strand, lagune en duinen wordt dit schoolkamp een waardevolle herinnering van met elkaar beleefde avonturen. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Schoorl, Bergen, Petten, Egmond, Zandvoort, Callantsoog en Castricum  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!